Primim de la Cititori: Apel al locuitorilor sectorului 4 catre autoritati pentru igienizarea zonei Cararuia – Parc Lumea Copiilor

Cararuia

Cititoarea noastra Daniela Cringus ne scrie in legatura cu situatia din zona complexului rezidential The Park (strada Cararuia) respectiv intrarea in Parcul Lumea Copiilor care este impinzita de gunoaie.

Buna ziua, in sectorul 4, chiar la complex rezidential The Park, str Cararuia, sunt numai gunoaie peste tot. Intrarea in Parcul Lumea Copiilor este plina de gunoaie si avem si un trotuar neterminat care da in parcari si garaje de masini. Aveam impresia ca aceste garaje sunt ilegale si ar trebui demolate“, ne scrie Daniela Cringus.

Cititoarea noastra ne trimite si o serie de imagini alaturi de mesajul in care isi exprima speranta ca administratia locala va interveni pentru igienizarea zonei mentionate si pentru finalizarea lucrarilor: “Poate ma ajutati cu mediatizarea pana la primar, poate vede si dansul. Am incercat sa strang gunoaiele, dar a doua zi apar altele. Ar trebui urmarita zona si aplicate amenzi pentru cei care arunca gunoiul pe jos“, spune Daniela Cringus.

Iata imaginile primite de la cititoarea noastra:

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

seventeen − sixteen =