Primim De La Cititori: Caine dintr-o rasa agresiva, lasat pe strada liber in zona Metalurgiei

caine

Astazi vom lasa departe problemele de zi cu zi din sectorul 4 pentru a atrage atentia autoritatilor, in special Politiei Locale, asupra unei situatii cu potential periculos, cu care se confrunta locuitorii din Zona Metalurgiei. Este vorba despre un proprietar de caine de rasa agresiva care isi lasa animalul nesupravegheat pe strada. Stim foarte bine ce s-a intamplat destul de recent, cand mai multi caini dintr-o rasa similara au atacat si sfasiat mai multe persoane. Se pare, insa, ca proprietarul cainelui despre care vorbim acum nu are nici cel mai mic simt al raspunderii, ca sa nu spunem ca este de-a dreptul inconstient. Unul dintre cititorii nostri ne-a scris pe aceasta tema, atragand atentia ca daca autoritatile nu intervin, este foarte posibil sa se intample o tragedie.

Iata  mesajul cititorului nostru, N.G.C: “De cateva luni avem un vecin nou care locuieste in complexul nostru si anume Metalurgiei Park, bloc C2, parter, iar tipul lasa un caine din categoria 1 sa iasa din casa pe geam si sa umble prin tot complexul rezidential fara nici o jena. Nu mai spun ca animalul nu este unul dintre cele mai blande si deja a atacat cativa caini din complex. Va dati seama ca temerea noastra este aceea de a nu ataca oameni sau vreun copil, pentru ca este de la sine inteles ca ar fi consecinte foarte grave. Problema este ca am anuntat deja autoritatile, dar pana au venit la fata locului, cainele era deja in casa.”

Potrivit cititorului nostru, cainele ar fi incercat sa atace si un om, dar acesta a fugit si a reusit sa se puna la adapost. Evident, vecinii au incercat sa stea de vorba cu stapanul cainelui si sa-i explice ca un astfel de animal trebuie scos la plimbare in lesa, nu lasat aiurea pe strada, si ca si in acest caz ar trebui sa ii pun puna o botnita. Din pacate, se pare care proprietarul cainelui nu doar ca nu intelege gravitatea situatie, dar mai este si foarte arogant cu cei care, pe buna dreptate, se tem pentur siguranta lor si a copiilor. Speram ca Politia Locala va interveni pentru evitarea unei tragedii.

5 Comments

 1. ionutangel

  ianuarie 22, 2018 at 4:47 pm

  puscarie pentru criminalul care isi lasa liber pe strada animalul periculos

 2. Vecin al cainelui

  ianuarie 22, 2018 at 9:56 pm

  Doamne, cata mancatorie de rahat.. Cainele a fost lasat in strada de catre niste vecini “responsabili” ai proprietarului. A reusit sa deschida singur geamul, cat proprietarul era plecat de acasa, si se refugiase in scara. Asa ca daca vreti sa demonizati pe cineva, nu e cazul, e plin de javre blocul asta.

 3. ML

  ianuarie 23, 2018 at 7:26 am

  nu mai cautati sa dezinformati toata populatia zonei! cainele este foarte bland si nu a atacat absolut pe nimeni in cei aproape 4 ani ai sai de viata! cunosc atat stapanul, cat si cainele! nu se va mai repeta acest episod, insa cainele nu este absolut deloc periculos! cainele se apropie de oameni ca sa il mangaie efectiv, nu ca sa atace, si evident ca ar ataca daca s-ar simti amenintat, asa ca daca cineva a dorit sa dea in el, evident ca acesta a incercat sa riposteze, insa nici asa, cainele, nu riposteaza, este ULTRA-bland. exista alte probleme mai grave decat asta in sector!!!

 4. John

  ianuarie 25, 2018 at 1:01 pm

  Acest articol este o aberatie. Cainele nu a fost lasat de singur pe strada de catre stapan. A iesit singur pe geam cand stapanul nu era casa. E cel mai pasnic si iubitor animalut, chiar daca este de talie mare si “agresiva”. Cainii sunt cum ii cresti 🙂 Nu mai mancati cacat despre un animal dragut si vedeti-va de problemele reale ale acelui sector.

 5. ionutangel

  ianuarie 30, 2018 at 10:48 pm

  primarii ce nu rezolva cu maidanezii agresivi tre arestati

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

14 − 10 =