Primim de la cititori: Noile garduri ale locurilor de joaca din sector, vandalizate deja

joaca

De abia a fost montat gardul la locul de joaca de pe aleea Cricovul Dulce / Cricovul Sarat ca deja copiii mai mari sau mai mici au desurubat piulitele de la stalpii de sustinere si incearca sa darame panourile, ne scrie unul dintre cititorii Sectorul4LIVE.

In plus, ne mai scrie cititorul (care doreste sa-si pastreze anonimatul), chiar daca locul de joaca ar trebui folosit exclusiv de catre copii, in locul respectiv vin foarte multe persoane cu caini. Mai rau este ca parculetul este “vizitat”, la ore tarzii din noapte, de persoane care fac galagie, astfel incat este imposibil pentru locuitorii din apropiere sa se odihneasca.

Politia locala nu si-a facut aparitia, dupa cum ne spune cititorul nostru, iar in aceste conditii oricine face cam ce vrea acolo. Lipsa de bun simt a unor concetateni de-ai nostri si comportamentul demn de mahala nu inseamna, asa cum spuneam mai sus, doar deranj si privare de confort pentru locuitori din zona. Aici este vorba si despre bani cheltuiti aiurea de primarie, in lipsa unor masuri care sa impiedice comportamente paguboase pentru toata lumea.

CITESTE SI: Spatiile de joaca din sectorul 4, inchise dupa ora 22:00. Amenda pentru cei care nu respecta programul!

Singura solutie pentru ca investitia facuta in parculetele de joaca, ca sa nu spunem cheltuiala de la buget (adica banii contribuabililor), sa nu se duca pe apa sambetei, ar fi ca administratorii acestor locuri sa le si pazeasca, iar administratia ar face bine sa treaca la amenzi pentru cei care nu respecta regulile de bun simt. Intelegem ca locul de joaca de pe aleea Cricovul Dulce / Cricovul Sarat este inca in faza de amenajare si ca portile de acces in parculet nu au fost montate inca. Daca administratia locala nu ia masuri rapid, s-ar putea ca la sfarsitul lucrarii sa nu mai fie nevoie nici de porti de acces, in conditiile in care panourile gardului risca sa dispara in curand.

2 Comments

  1. paun ovidiu

    September 2, 2017 at 2:22 am

    Cea mai proasta investitie facuta de primarie in toata istoria sa de cand lumea si pamantul!!! Ce aveau gardurile vechi? De ce trebuie sa ne tinem copii in niste custi? Nu mai bine cu acesti bani aruncati airea se facea ceva cu adevarat util ca de exemplu educarea posesorilor de caini sa stranga ccatul dupa javrele lor? De ce sunt obligat zilnic sa calc in cacat de caine si sa imi tin copilul intr-o cusca sa se joace?

  2. M.

    September 2, 2017 at 7:18 am

    Buna dimineata. Problema copiilor mari care vandizeaza locurile de joaca si stau noaptea si perturba linistea nu exista numai la cricov,ci cred ca mai in toate licurile de joaca. De ex toata vara nu ne-am putut odihni din cauza lor noaptea..iar politia locala nu am vazut niciodata noaptea patruland, doar ziua. Este vorba despre locurile de joaca din zona mega si posta pe sos berceni 35.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

2 × one =