Spatiile de joaca din sectorul 4, inchise dupa ora 22:00. Amenda pentru cei care nu respecta programul!

joaca

Primaria Sectorului 4 a decis sa demareze mai multe lucrari de imprejmuire cu garduri a parculetelor dintre blocuri pentru a proteja aparatele de joaca de indivizii certati cu bunul simt si care le vandalizeaza periodic.

Lucrarile au inceput in anumite zone si se pare ca vor continua pana cand toate parculetele de joaca vor fi imprejmuite cu gard. Vestea cu adevarat buna este ca parculetele vor fi inchise dupa orele 22:00 pentru a nu mai permite accesul indivizilor amintiti mai sus in aceste spatii. Si spunem ca este o veste buna si pentru ca in multe zone din sector pur si simplu nu se poate dormi din cauza zgomotului pe care il fac golanii care invadeaza parculetele.

Potrivit declaratiilor purtatorului de cuvant al Primariei Sectorului 4, Cristian Zarescu, reabilitarea anuala a spatiilor de joaca dintre blocuri in urma actiunilor de vandalizare costa 500.000 de euro, iar construirea de garduri de protectie pentru inchiderea spatiilor respective este mai mult decat necesara.

De asemenea, se pare ca si supravegherea spatiilor de joaca va fi imbunatatita, iar politia locala ii va amenda pe cei care nu respecta programul de functionare al parculetelor.

8 Comments

 1. Andrei

  mai 25, 2017 at 9:38 am

  Sincer cand era piedone mai vedeai polistist local printre blocuri. De cand cu Baluza zero, parca au intrat in pamant. Nu am vazut vreodata sa vina un local sa amendeze tocatorii de seminte din parculetele de copii.

 2. Serban

  mai 25, 2017 at 10:19 am

  Pe strada Emil Racoviță în locurile de joaca, au fost demontate garduletele metalice instalate de Piedone , au fost scoase zonele de protecție gard verde ,au turnat beton în jur,au luat băncile și au dispărut. Cine răspunde dacă un copil din joaca aluneca și intra cu capul în zidul care împrejmuite locul de Joaca? Eu cred ca au fost alte interese ,bani aruncați în vânt sau în buzunarele unei firme direct interesate de lucrare,hai sa demolat ca sa avem acoperire pentru delapidare din fondurile Primăriei!!!!

 3. Dan

  mai 27, 2017 at 9:20 pm

  golanii care invadeaza parculetele sunt de cele mai multe ori locatari din preajma acestora…

  nu ar fi mai bine ca politia sa-si faca datoria in privinta golanilor?
  au alta treaba dansii…sa amendeze bunicutze pentru o mana de patrunjel…

  iar primaria sa nu mai dea bani aiurea, garduri, borduri… ci pe lucruri utile comunitatii…niste locuinte sociale pentru oamenii strazii, sau o toaleta publica pe ici pe colo, o cismea de apa, ceva curatenie si prin spatele blocurilor unde e plin de rahatei de catei, locuri de parcare nu amenzi…

  adp-ule, nici tu nu esti mai breaz… uzi strazile cand ploua? tunzi iarba de 3 ori pe saptamana?

  activitate sociala nu spalare de bani hotii dreaq… HUO

  • Mihai

   iunie 9, 2017 at 5:23 pm

   Spălare de bani domnule primar ,amendați domnule primar și paia care scot câini în parc ,pai se poate așa ceva wc public pentru caini.periculos gardul de beton pentru copii părerea mea și costurile foarte mari

 4. Tudor

  iulie 7, 2017 at 8:32 pm

  Va bateti joc acum stam sa ne fie frica sa mergem cu copii in parc sa nu sara betonul pus de voi daca un copil va ajunge in strada cine va raspunde nenorocitilor ?

 5. Mariana - Cetatean - Sector 4

  august 30, 2017 at 10:15 am

  Va rugam sa sistati construirea acelor garduri de 2 m in jurul parcurilor pentru copii. Impresia generala este ca arata ca niste gradini zoologice imprastiate prin tot cartierul. Inteleg ca ideea a plecat de la asigurarea integritatii mobilierului din parcuri, dar sunt convinsa ca pot fi gasite alte solutii pentru protejarea lui.

  Va rugam sa lasati… acolo unde nu au fost distruse deja, gardurile vechi, care dau cartierului un aspect uniform, fara a inchide ca intr-o puscarie copiii de cativa ani. Gardurile sunt absolut HIDOASE, iar programul acestor parcuri… mi se pare facut de cineva care nu are sau nu a crescut copii. Parcul incuiat intre orele 13 si 16??? Copiii care nu dorm la orele acelea ce ar trebui sa faca? Sa isi consume energia in apartament? sa alerge, sa se joace, sa consume energie in jurul blocului? Oare nu vor deranja mai mult asa?

  Unde imi propuneti sa-mi duc copii in orele in care parcul este incuiat?
  In loc sa vina cineva sa incuie si sa descuie parcul de 4 ori pe zi, mai bine trece pe acolo un gardian de 2 ori pe seara si eventual amendeaza tinerii cu comportament antisocial.

  In speranta sistarii lucrarilor de uratire a cartierului,

 6. Irina

  august 26, 2018 at 10:21 pm

  Suntem deja in august 2018, ora 22:18, copiii joaca mingea,tipa, au activitati mai intense decat pe timpul zilei ! Nici pana acum nu am vazut sa se inchida parcurile dupa ora 22, astfel devenind un loc numai bun de lasat copiii, in timp ce parintii stau la bere in parcari !

 7. Alina

  iulie 27, 2019 at 11:54 am

  Ce dragut este sa scoti copilul la joaca intr-o puscarie…nicaieri in lumea asta nu am vazut asa ceva…inafara de faptul ca toate parcurile sunt pline de plasticuri toxice care se mega incing vara si sunt mega jegoase, aceste locuri de joaca nu indeplinesc nevoile reale ale copiilor care trebuie sa exploreze, sa gandeasca trasee si sa aibe parte de un loc de joaca realizat cu materiale naturale, simple, fara culori stridente. Din parcurile voastre vor iesi niste adulti care nu vor fi capabili de nimic in viitor, lasati copiii sa cada, sa se juleasca, sa gaseasca solutii, sa se murdareasca, nu ii imprejmuiti cu garduri de 2m si locuri de joaca super mega protejate. Aruncati un ochi pe la vecini sa vedeti cum arata un loc de joaca adecvat nevoilor copiilor.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

4 + 12 =