Primim De la Cititori: Trotuar blocat de vegetatie pe strada Drumul Binelui

trotuar

Vrem, nu vrem, revenim, in rubrica primim De La Cititori, cu un subiect legat de strada Drumul Binelui. Este vorba despre o sesizare primita de la cititorul nostru Sorin Arsu care reclama faptul ca o portiune de trotuar de pe strada Drumul Binelui este blocata de vegetatie, ceea ce determina toti pietonii sa circule pe carosabil, riscand astfel sa fie accidentati de masini. Iata in continuare mesajul primit de la cititorul nostru si cateva imagini sugestive:

Va transmit niste imagini cu un trotuar blocat de vegetatie pe Strada Drumul Binelui. Pare ca este al nimanui si pietonii sunt obligati sa se expuna pericolelor mergand pe sosea. Precizez ca nici pe trotuarul de vis a vis nu se poate circula, fie ca acesta este inexistent, fie ca este blocat de autoturisme. Precizez ca fac referire la portiunea de strada dintre Strada Drumul Gilaului si amsamblul imobiliar rezidential Metalurgiei Park Residence“.

Asa cum spuneam si mai sus, imaginile primite de la cititorul nostru sunt sugestive:

Speram ca administratia locala sa se sesizeze pe marginea acestui subiect si sa ia masuri, mai ales ca se pare ca terenul pe care se afla vegetatia care a invadat trotuarul pare a fi in proprietate particulara, iar acum autoritatile au la indemana chiar si o lege (o Hotarare de Consiliul Local) prin care poate amenda si nu numai proprietarii de astfel de terenuri lasate in paragina.

1 Comment

  1. Horia

    octombrie 24, 2017 at 2:05 pm

    Daca nu este trotuarul blocat de vegetatie, este ocupat de masini parcate ilegal, deoarece politia rutiera nu doreste sa lucreze cu primaria pentru a reconfigura traficul in asa maniera sa creeze locuri de parcare langa trotuare! Daca strada este prea stramta pentru a putea acomoda locuri de parcare fara a bloca trotuarele si a stanjeni circulatia pietonilor, de ce nu se instituie sens unic pe acea strada, marcarea locurilor de parcare pe partea dreapta a partii carosabile si pastrarea trotuarelor libere si in stare buna pentru pietoni? Se numeste civilizatie europeana si nu haos balcanic!!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

three + 6 =