Primim de la cititori: Zgomot infernal, zi si noapte, in zona CET Progresu (VIDEO)

CET Progresu

Astazi, in rubrica “Primim de la cititori”, scriem despre o situatie care a ajuns sa ii exaspereze pe locuitorii din zona CET Progresu, care sunt nevoiti sa se baricadeze in case. De ce? Din cauza unui zgomot infernal care provine de la CET Progresu (CTE Progresu) si care persista, asa cum ne scrie unul dintre cititorii nostri, de mai bine de doua zile si doua nopti!

Cu alte cuvinte, cine vrea sa se odihneasca, trebuie in mod obligatoriu sa stea cu geamurile inchise. Cititorul nostru spune ca a sesizat autoritatile in legatura cu problema zgomotului produs de CET Progresu, dar pana acum nu a primit niciun fel de explicatie, ci doar o promisiune ca se va verifica situatia.

Acelasi cititor, care doreste sa isi pastreze anonimatul, ne-a trimis si un clip cu ceea ce se intampla in zona, clip care a fost filmat, dupa cum veti vedea din imagini, in jurul orei 5.30 dimineata, respectiv 6.20, moment in care vacarmul devine terorizant de-a dreptul.

Acest zgomot persista de 48 de ore si provine de la CTE Progresu (str.Pogoanelor nr. 1). Nu poti sa-ti traiesti viata, la tine in casa, cu geamul deschis, ci obligatoriu inchis“, ne scrie cititorul.

Secventele de mai jos nu mai au nevoie de comentariile noastre:

2 Comments

 1. Saint

  mai 2, 2019 at 12:47 am

  Se intampla frecvent…spre exemplu daca nu ai termopane,ai impresia ca ai uitat oala sub presiune pe foc.Rugam Primaria sector 4 sa isi mute sediul langa CET
  LOCUITOR CU DOAPE IN URECHI

 2. Mac

  octombrie 2, 2020 at 1:05 am

  Durează de ani de zile mizeria asta. Eu aud vuietul 24/7 acum, în august/septembrie, nu doar iarna, și de la cam 1,7 km distanță! Nu știu ce fac locuitorii din apropiere, că e un întreg cartier în jur. Și cum poate produce porcăria de CET asemenea zgomot? După ce că poluează jumătate din București, ne mai și asurzește. Țară fără guvern, fără parlament, fără primari, fără lege…

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

four × 1 =