Primim de la cititori: Zgomot infernal, zi si noapte, in zona CET Progresu (VIDEO)

centralei Progresu

Astazi, in rubrica “Primim de la cititori”, scriem despre o situatie care a ajuns sa ii exaspereze pe locuitorii din zona CET Progresu, care sunt nevoiti sa se baricadeze in case. De ce? Din cauza unui zgomot infernal care provine de la CET Progresu (CTE Progresu) si care persista, asa cum ne scrie unul dintre cititorii nostri, de mai bine de doua zile si doua nopti!

Cu alte cuvinte, cine vrea sa se odihneasca, trebuie in mod obligatoriu sa stea cu geamurile inchise. Cititorul nostru spune ca a sesizat autoritatile in legatura cu problema zgomotului produs de CET Progresu, dar pana acum nu a primit niciun fel de explicatie, ci doar o promisiune ca se va verifica situatia.

Acelasi cititor, care doreste sa isi pastreze anonimatul, ne-a trimis si un clip cu ceea ce se intampla in zona, clip care a fost filmat, dupa cum veti vedea din imagini, in jurul orei 5.30 dimineata, respectiv 6.20, moment in care vacarmul devine terorizant de-a dreptul.

Acest zgomot persista de 48 de ore si provine de la CTE Progresu (str.Pogoanelor nr. 1). Nu poti sa-ti traiesti viata, la tine in casa, cu geamul deschis, ci obligatoriu inchis“, ne scrie cititorul.

Secventele de mai jos nu mai au nevoie de comentariile noastre:

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

eighteen − 8 =