Primul incident la Pasajul Unirii după redeschiderea circulației: un autocar a rămas blocat în poarta de protecție de la intrarea in tunel!

incident pasajul Unirii

Iată că nu a trebuit să treacă prea mult timp pentru a avea și primul incident la pasajul Unirii după redarea în circulație. Șoferul unui autocar nu a ținut cont de restricția de înălțime iar mașina a rămas blocată în poarta de la intrarea în pasaj.

Informația a fost publicată inițial, ieri, pe grupurile de Facebook, iar apoi a fost preluată inclusiv de primarul Sectorului 4, Daniel Băluță, care a și explicat motivele producerii incidentului.

Edilul susține că șoferul nu a ținut cont de regulile și semnele de circulație, resticția de înălține a autovehiculelor – 3,5 metri – fiind semnalizată corespunzător:

”Respectați regulile și semnele de circulație afișate clar încă de la intrarea în Pasajul Unirii!

Altfel, riscați să vă răniți, pe voi sau pe alți participanți la trafic, să vă avariați mașinile și să suportați cheltuielile de refacere pentru eventualele distrugeri provocate la acest obiectiv realizat și pus în siguranță de comunitatea Sectorului 4.

Ieri, un șofer de autocar a ignorat semnul de circulatie pe care era specificată clar înălțimea maximă pe care un autovehicul trebuiă să o aibă pentru a putea intra în pasaj, și a rămas blocat în poarta de protecție de dinainte de intrarea în tunel.”

Tot primarul spune că dacă nu ar fi existat poarta respectivă, incidentul s-ar fi putut transforma într-o tragedie.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

eight + two =