VIDEO: Accident în Pasajul Unirii. Șoferul a plecat de la fața locului, iar primăria a depus plângere penală

accident

Încă un incident a avut loc, ieri seară, în Pasajul Unirii, iar de această dată vinovat este un șofer care a apăsat mult mai mult decât trebuie pedala de accelarație. Mai mult, după accident, șoferul a părăsit locul, iar acum poliția încearcă să îl identifice pentru că, deși nu au fost victime, impactul a produs pagube materiale.

Despre accident povestește chiar primarului Sectorului 4, Daniel Băluță, care afirmă că administrația locală, care s-a și ocupat de reabilitarea pasajului Unirii, nu va trece cu vedrea nicio distrugere a vreunui obiectiv de investiții al comunității sectorului 4.

”În cursul acestei seri, un nou accident rutier a avut loc în interiorul Pasajului Unirii. Din fericire, n-au fost înregistrate victime, însă șoferul vinovat a fugit de la fața locului.

Goana nu-l va ajuta însă deloc, întrucât accidentul a fost filmat, iar imediat după ce Poliția Rutieră îl va identifica, îi vom face o plângere penală pentru distrugere! De asemenea, cheltuielile de refacere a elementelor distruse îi vor fi imputate.

Nu vom accepta nicio abatere, nu vom trece cu vederea nicio distrugere produsă Pasajului Unirii sau oricărui alt obiectiv de investiții al comunității Sectorului 4, indiferent de valoarea acestuia sau de modul în care este produsă.”, a scris primarul pe Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

two + two =