Utile: Program metrou Sarbatori Pascale: Trenurile NU vor circula in noaptea de Inviere!

pascale

Metrorex anunta, inca de pe acum, care va fi programul circulatiei trenurilor de metrou in perioada Sarbatorilor Pascale din acest an. Cum era de asteptat, in conditiile starii de urgenta si a Ordonantelor Militare generate de epidemia de Coronavirus, programul metroului de Paste va fi mult diferit fata de anii trecuti.

Astfel, cea  mai importanta informatie anuntata de Metrorex este ca in noaptea de Inviere, trenurile de metrou NU vor circula.

Va prezentam in continuare anuntul celor de la Metrorex:

“In perioada 17- 20 aprilie 2020, trenurile de metrou vor circula pe Magistrala 1 (Republica- Dristor 2), Magistrala 2 (Berceni- Pipera) si Magistrala 3 (Anghel Saligny- Preciziei) la un interval de circa 10 minute, iar pe Magistrala 4 (Gara de Nord 2-Straulesti) la un interval de circa 11 minute.
        De asemenea, informam publicul calator ca in contextul actual si tinând cont de Ordonanta Militara nr.2/21.03.2020 care prevede la art. 9, alin. 2 ca : “Se pot oficia slujbe in locasele de cult de catre slujitorii bisericesti/religiosi, fara accesul publicului, slujbele putând fi transmise in mass-media sau online”, in noaptea de Inviere, 18/19.04.2020 , trenurile de metrou nu vor circula!”

SURSA

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

5 × five =