Proiect de Hotarare: 1 Iunie ar putea fi declarata …Ziua Sectorului 4

libere

Un proiect de hotarare publicat pe site-ul Primariei Sectorului 4 propune ca Ziua de 1 Iunie – sau Ziua Copilului – sa fie declarata si Ziua Sectorului 4.

Proiectul de hotarare, care va fi dezbatut si votat in sedinta Consiliului Local al Sectorului 4 de la sfarsitul acestei luni (27 februarie), mai propune, pe langa declararea datei de 1 Iunie drept Ziua Sectorului 4, si organizarea cu aceasta ocazie a unor manifestari stiintifice, culturale, artistice, sportive si de agrement.

De asemenea, in raportul de specialitate care insoteste acest proiect de hotarare, initiatorii demersului afirma ca propunerea are la baza nevoia crearii unui parteneriat intre autoritatea locala si cetatenii din sectorul 4 si ca alegerea zilei de 1 Iunie nu este intamplatoare: “Copiii reprezinta viitorul nostru, drept urmare toate eforturile si resursele sunt indreptate catre dezvoltarea lor. Din acest motiv, sarbatorirea simultana inseamna o reintoarcere la familie, la camin si la valorile de baza ale societatii“.

Primul sector din Bucuresti cu o zi a lui…

Nici nu stim cum sa privim lucrurile in acest moment. Este declararea zilei de 1 Iunie drept Ziua Sectorului 4 un subiect care sa “arda” in Consiliul Local in conditiile in care sunt multe alte lucruri de rezolvat? Cu siguranta, nu. Insa ideea nu este rea, mai ales in conditiile in care anul trecut in sectorul 4 nu s-au mai organizat evenimente care intrasera de ani buni in circuit si pe care oamenii le asteptau cu nerabdare (vezi Festivalul Toamnei, care nu a a vut loc in 2016).

Ramane sa vedem daca proiectul va deveni Hotarare si mai ales ce fel de “manifestari stiintifice, culturale, artistice” etc. va organiza primaria daca locuitorii sectorului vor avea o zi a lor.

Apropo, daca se aproba, Sectorul 4 va fi primul sector din Bucuresti care are o zi a lui…

Puteti consulta proiectul de hotarare chiar pe site-ul primariei

Leave a Reply

Your email address will not be published.

three × 2 =