Razboiul declaratiilor despre RADET: ministrul Economiei – “Luni ar putea intra in faliment”. primarul Capitalei – “un incompetent”

ministrul Economiei

Regia Autonoma de Distributie si Transport al Energiei Termice ar putea intra luni in faliment, iar Primaria Capitalei trebuie sa fie pregatita pentru aceasta situatie, a afirmat, miercuri, ministrul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri, Virgil Popescu, la preluarea mandatului. primarul Gabriela Firea a replicat ca ministrul nu are de unde sa stie ce va decide instanta luni si l-a facut “incompetent” pe Virgil Popescu, scrie B365.ro.

“Maine vom avea o intalnire pe aceasta tema si eu vrea ca Primaria sa fie foarte constienta ca s-ar putea ca luni sa fie declarat falimentul RADET. Elcen este pregatita sa livreze energie termica, insa trebuie ca Primaria sa fie pregatita, sa gasim solutia cine sa cumpere acel agent termic, Primaria direct… Primaria sa se asigure ca toate subventia catre Elcen este platita”, a spus ministrul Virgil Popescu.

Gabriela Firea, primarul Capitalei, a reactionat si a spus ca Virgil Popescu nu are de unde sa stie ce va decide instanta luni. Ea l-a numit “incompetent” si “repetent” pe ministrul Virgil Popescu, potrivit sursei citate.

CITITI IN CONTINUARE PE ACEST SUBIECT PE B365.RO

PE ACELASI SUBIECT: Analiza Frames. Experiment: “Bucurestenii, in fata celei mai dificile ierni din ultimii 30 de ani”

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

eighteen − 13 =