Cererea de suspendare provizorie a executarii sentintei de deschidere a falimentului RADET, aprobata de Curtea de Apel

Curtea de Apel

Primaria Municipiului Bucuresti (PMB) a anuntat, ieri, ca a fost admisa cererea de suspendare provizorie a executarii sentintei de deschidere a falimentului RADET, judecata la Curtea de Apel a Municipiului Bucuresti.

Ce inseamna acest lucru? Concret, dupa ce a fost admisa cererea dde suspendare de catre Curtea de Apel, incepand de marti – 23 aprilie, intregii activitati a RADET nu i se mai aplica niciunul dintre efectele falimentului, regia autonoma revenind la perioada de observatie, respectiv cea de dinaintea pronuntarii falimentului, se arata intr-un comunicat de presa al PMB.

Potrivit sursei citate, in urmatoarea perioada intreaga activitate a RADET va fi preluata de Compania Municipala Termoenergetica.

In acelasi timp, Municipalitatea afirma ca agentul termic va fi livrat catre populatie si da noi asigurari ca bucurestenii nu vor fi afectati de situatie.

Nu in ultimul rand, primaria Capitalei spune ca salariatii regiei nu vor resimti nici ei aceasta schimbare si nu se vor face disponibilizari.

Va reamintim ca in data de 17 aprilie a.c., Tribunalul Bucuresti a decis intrarea in faliment a RADET. In aceeasi zi, Primaria Capitalei anunta ca intreaga activitate a companiei va fi preluata de Compania Municipala Termoenergetica.

“Noua companie va prelua toate aceste servicii si va continua investitiile in modernizarea sistemului de termoficare din Bucuresti, care, timp de aproape trei decenii, nu a reprezentat o prioritate pentru administratiile anterioare”, declara atunci  Gabriela Friea, Primarul Capitalei.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

1 × three =