RATB ofera cadouri calatorilor cu abonament: invitatii la teatru si …cursuri de limbi straine

RATB

Regia Autonoma de Transport Bucuresti – RATB – si Primaria Municipiului Bucuresti (PMB), prin Directia Cultura, Sport Turism, le ofera calatorilor posesori de abonamente lunare 1.000 de invitatii la teatru si circ, dar si cursuri gratuite de limbi straine, anunta Regia, intr-un comunicat de presa.

Astfel, se arata pe site-ul RATB, incepand cu luna decembrie 2016, detinatorii de abonamente lunare nominale se vor putea inscrie pe site-ul Regiei la o tragere la sorti pentru luna ianuarie 2017, in urma careia vor putea primi invitatii pentru doua persoane la un spectacol de teatru, de circ sau la cursuri gratuite de limbi straine.

“La prima tragere la sorti, vor fi puse in joc 1.000 de locuri la spectacole la teatru, circ, precum si cursuri gratuite de limba germana pentru adulti si copii (oferite de Casa de cultura Friedrich Schiller). Pentru a castiga o astfel de invitatie, detinătorul unui card ACTIV nominal, incarcat cu abonament lunar, trebuie sa acceseze site-ul www.ratb.ro, la adresa de internet http://ratb.ro/inscrie_cultural.php si sa completeze, pana la 24 decembrie 2016, ora 24.00, datele necesare pentru inscriere. (…) Publicul va gasi intr-un singur loc, accesand site-ul RATB, intreaga oferta culturala bucuresteana ale institutiilor de interes local”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

15 − fourteen =