RATB a suplimentat parcul auto cu peste o suta de mijloace de transport

transport

Dupa ce Consiliul General al Capitalei a votat demiterea directorului RATB, noua conducere interimara a regiei a luat deja cateva decizii care s-ar putea sa mai potoleasca un pic spiritele si sa calmeze calatorii ajunsi deja la capatul rabdarii din cauza conditiilor de transport aproape inumane. Mai mult de o suta de mijloace de transport sunt in plus in aceste zile pe traseele RATB.

Anuntul a fost facut de catre Directorul Interimar al Regiei Autonome de Transport Bucuresti (RATB), Adrian Sorin Mihail, chiar astazi, in cadrul comandamentului de iarna convocat de catre priamrul general al Capitalei, Gabriela Firea.

“Sambata si duminica am majorat parcul circulant cu o suta de vehicule, respectiv 70 de autobuze, 20 de tramvaie, 10 troleibuze. Incepand de azi, parcul circulant este majorat cu 18 autobuze, trei tramvaie, trei troleibuze, acesta fiind deocamdata maximul ce poate fi degajat pentru a fi in strada. Pentru zilele urmatoare, avem toate fortele la munca si vom actiona in consecinta. Suntem pregatiti pentru zilele de marti si miercuri, cu plugurile perie si cu materiale antiderapante”, a precizat directorul interimar al RATB.

Singura problema despre care autoritatile par a se feri sa vorbeasca este incalzirea acestor mijloace de transport, multe dintre ele fiind adevarate frigidere pe roti in care calatorii ingheata mai ceva decat afara…

Leave a Reply

Your email address will not be published.

4 + 5 =