Razboi total la Primarie! USR, plangere penala impotriva edilului. Ce infractiune ar fi comis primarul

plangere penala

Uniunea Salvati Romania (USR) a anuntat ca a depus o plangere penala impotriva primarului General, Gabriela Firea, acuzandu-l pe edil de savarsirea infractiunii de abuz in seviciu.

Mai exact, USR afirma ca, timp de mai multe luni, primarul “a refuzat sistematic sa puna pe ordinea de zi a sedintelor Consiliului General al Municipiului Bucuresti proiectele ce veneau din partea consilierilor USR” sau a intarziat, indirect, avizarea altor proiecte propuse de Uniune. In aceste conditii, ”Partidul Uniunea Salvati Romania a depus, luni, 29 mai, o plangere penala la adresa primarului general”.

Cei de la USR dau ca exemplu sase astfel de proiecte (care “urmaresc eficientizarea activitatii spitalelor bucurestene, o imbunatatire a serviciului public de deszapezire, o rezolvare a situatiei cainilor fara pedigree din oras sau infiintarea unei comisii de imagine urbana in primarie“), toate respinse de la introducerea pe ordinea de zi.

Considerand ca nu exista niciun motiv legal care sa justifice neluarea in seama a proiectelor, care ar aduce reale beneficii orasului si cetatenilor, Uniunea Salvati Romania a facut astazi plangere penala la adresa primarului general“, se arata intr-un comunicat de presa dat publicitatii de USR.

Sursa: USR.ro

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

3 × one =