Razii in pietele din sectorul 4: comerciantii de produse din carne, in vizorul autoritatilor

Produse din carne

Comerciantii de produse din carne din pietele din sectorul 4 au fost luati in vizor de autoritati. Primaria sector 4, Protectia consumatorului, inspectorii sanitar veterinari si politia sector 4 au demarat, weekend-ul trecut, o serie de controale in toate pietele din sector, anunta, pe blogul sau, primarul sectorului 4, Daniel Baluta.

“Vreau sa va informez ca, astazi (duminica 18 decembrie – n.r.), aproximativ o suta de inspectori de specialitate, atat de la Primarie, cat si de la Directia Sanitar Veterinara si ANPC, impreuna cu lucratori ai Politiei Locale Sector 4 si ai Serviciului Investigare a Criminalitatii Economice din cadrul Politiei Sector 4, au efectuat controale in toate pietele din sectorul 4, in special pentru verificarea agentilor economici care comercializeaza carne si produse din carne in halele special amenajate.”, a scris pe blog edilul.

Potrivit aceleiasi surse, in urma controalelor au fost aplicate sanctiuni de peste 115.000 delei si au fost confiscate peste 200 de kilograme de carne si produse din carne care nu erau conforme cerintelor de consum sau pentru care comerciantii nu asigurasera conditii optime de depozitare.

Primarul Baluta mai afirma pe blogul sau ca verificarile vor continua in toata perioada sarbatorilor.

produse din carne