Ce promite actualul primar al sectorului 4 legat de reabilitare termica

reabilitare termica

Edilul sectorului 4, Daniel Baluta, a anuntat, ieri, intr-o postare pe o retea de socializare, ca toate blocurile din sector vor putea fi reabilitate. Informatia pare a fi certa, asta in conditiile in care administratia locala a semnat un act important care va permite demararea lucrarilor de reabilitare termica.

Este vorba despre acordul cadrul care da unda verde inceperii lucrarilor de reabilitare termica a tututor blocurilor din sectorul 4, inclusiv cu fonduri europene nerambursabile.

Evident, noi nu vom lua de-a gata informatia asta, mai ales ca ritmul de anvelopare a blocurilor din sectorul nostru, desi a fost mai mare decat inainte de 2015 (mandatul primarului Cristian Popescu Piedone), nu a fost cel pe care locuitorii l-ar fi vrut.

Cu alte cuvinte, sa vedem ce urmeaza, vestile par bune, ramane doar sa se materialele cu adevarat.

Iata ce spune primarul in postarea de pe Facebook:

300 de imobile, însemnând mii de apartamente, sunt deja anvelopate, iar încă 100 de blocuri sunt în curs de reabilitare.

În plus, în urmă cu o lună am semnat acordul cadru care ne va permite să reabilităm TOATE blocurile din sector, inclusiv cu fonduri europene nerambursabile.”

SURSA

CITESTE SI: Primarul despre reabilitarea termica: “mai mult de 100 de blocuri pe an este imposibil sa facem”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

seventeen + one =