Restrictii de trafic maine in centrul Bucurestiului pentru funeraliile Reginei Ana

trafic

Sambata, 13 august, traficul auto si pietonal va fi restrictionat in Centrul Capitalei, pentru funeraliile Reginei Ana, potrivit informatiilor date publicitatii de Politia Rutiera.

  • intre orele 00.00 – 08.00, pe Calea Victoriei intre Str. C.A.Rosetti si Aleea Kretzulescu, pe Str. Dem.I.Dobrescu, precum si pe strazile care acced in acestea;
  • intre orele 08.00 – 14.00, pe Calea Victoriei, intre Piata Victoriei si Str. Ion Campineanu, precum si pe strazile care acced in acest tronson, gradual in functie de numarul participantlior;
  • incepand cu orele 11.30, pe sensul de deplasare a cortegiului funerar: Str. Dem.I.Dobrescu – Bd. Magheru – Bd. Lascar Catargiu – Piata Victoriei – Bd. Aviatorilor – Piata Charles de Gaulle – Bd. Prezan – Arcul de Triumf – Bd. Alexandru Constantinescu – Bd. Ion Mihalache – Calea Grivitei – Sos. Chitila – D.N. 7, unde se va intra pe raza Judetului Ilfov.

De asemenea, pe site-ul Brigazii Rutiere Bucuresti se precizeaza ca traficul pietonal va fi restrictionat sambata, incepand cu orele 00.00 pana la defluirea totala a participantlior, pe trotuarul aferent Muzeului National de Arta a Romaniei de pe Str. Stirbei Voda si Calea Victoriei, pana in dreptul Bisericii Kretzulescu.

Nu in ultimul rand, Brigada Rutiera ofera cateva solutii pentru soferii care vor sa mearga pe rute alternative:

  • Piata Victoriei– Bd. Lascar Catargiu – Piata Romana – Piata Universitatii;
  • Piata Victoriei – Calea Buzesti – Str. Berzei – Str. Vasile Parvan – Splaiul Independentei.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

16 − 10 =