REVISTA PRESEI 15 DECEMBRIE: Magistrala M2 Berceni – Pipera va fi modernizată; Vine un val de aer polar; restricții de circulație în weekend; subvențiile pentru partidele politice vor crește cu 38%

Revista Presei

REVISTA PRESEI 15 DECEMBRIE: Magistrala M2 Berceni – Pipera va fi modernizată; Vine un val de aer polar; restricții de circulație în weekend; subvențiile pentru partidele politice vor crește cu 38%.

B365: Magistrala M2 Berceni – Pipera va fi modernizată / Magistrala de metrou a corporatiștilor, M2 Berceni – Pipera, va fi modernizată. Au fost avizate documentele tehnice pentru lucrările ce vizează îmbunătățirea serviciilor de transport călători pentru cea mai aglomerată magistrală de metrou.

DIGI24: Un nou val de aer polar aduce ninsori, polei și ger. Meteorolog: În unele zone va fi mult mai rece pentru această perioadă / Un nou episod de iarnă lovește România. Meteorologii anunță frig, ninsori și polei. Temperaturile vor scădea semnificativ din cauza unui val polar care deja a pus stăpânire pe mare parte din țară.

B365: Restricții de circulație în București, pe Podul Basarab și în Pasajul Victoriei. Brigada Rutieră: În weekendul 16-17 decembrie, se filmează / În noaptea de sâmbătă spre duminică (16 – 17 decembrie 2023), traficul rutier și pietonal va fi oprit pe Podul Basarab, în intervalul orar 22:00 – 05:00. Restricțiile de circulație au loc pe segmentul de drum cuprins între Șoseaua Cotroceni și Bulevardul Banu Manta, în vederea efectuării unor filmări dinamice pe pod. Totodată, începând de duminică, ora 16:00, și până luni la ora 06:00, din aceeași cauză, circulația autovehiculelor va fi restricționată în Pasajul Victoriei.

ADEVĂRUL: Digitalizarea României începe în 2024. Sunt vizate sistemele electronice de facturare și transport / Guvernul a adoptat, în şedinţa de joi, ordonanţa de urgenţă privind unele măsuri pentru gestionarea şi evidenţierea veniturilor curente ale bugetului public prin implementarea unor proiecte de digitalizare.

OBSERVATORNEWS: Cutremur azi în România. Un seism de 3.6 pe Richter s-a produs vineri în Buzău / Potrivit Institutului Național de Cercetare-Dezvoltare și pentru Fizica pământului (INCDFP), cutremurul s-a produs vineri dimineața, la ora 04:16 în zona seismică Vrancea, județul Buzău. Seismul a avut magnitudinea 3.6 și s-a produs la adâncimea de 116.4 km.

LIBERTATEA: Sumă record pentru pușculița de partid. Guvernul Ciolacu dă peste 300 de milioane de lei din bugetul public / Dacă profesorii și pensionarii vor primi de la 1 ianuarie 2024 o majorare de 13%, subvențiile pentru partidele politice vor crește cu 38% în 2024. Majorarea consistentă a subvenției pentru partide apare în proiectul de buget pentru 2024, care urmează să fie aprobat, joi, de Guvern. Parlamentarii vor avea ultimul cuvânt, săptămâna viitoare, când vor stabili prin vot dacă partidele din care fac parte vor primi și mai mulți bani în 2024.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

twenty + twenty =