REVISTA PRESEI 16 FEBRUARIE: Stadiul lucrărilor la podul din Parcul Tineretului; Șoferii analfabeți, un pericol pe șosele; Poliția, anchetă în cazul grădiniței din Popești Leordeni; Mini-bibliotecă la metrou; Primarul Capitalei, ales cu doar 10% din voturi; Produsul retras de la vânzare de Mega Image!

Revista Presei

REVISTA PRESEI 16 FEBRUARIE: Stadiul lucrărilor la podul din Parcul Tineretului; Șoferii analfabeți, un pericol pe șosele; Poliția, anchetă în cazul grădiniței din Popești Leordeni; Mini-bibliotecă la metrou; Primarul Capitalei, ales cu doar 10% din voturi; Produsul retras de la vânzare de Mega Image!

B365: Stadiul lucrărilor la podul din Parcul Tineretului. Trustul de Clădiri București: Se toarnă placa de suprabetonare, la unul dintre tabliere / Continuă lucrările la podul din Parcul Tineretului. Trustul de Clădiri Metropolitane transmite că astăzi se lucrează la turnarea plăcii de suprabetonare la unul dintre tablierele podului. La începutul anului, Nicușor Dan i-a informat pe bucureșteni că au fost finalizate majoritatea aleilor din Parcul Tineretului, dar și scările care leagă cele două alei care înconjoară lacul.

DIGI24: Șoferii analfabeți, un pericol pe șoselele din România / Zeci de șoferi analfabeți circulă pe șoselele din România. Fenomenul mitei pentru permisul auto s-a extins în multe dintre județele țării. Sumele descoperite în anchetele polițiștilor pleacă de la 200 de euro și ajung până la 7.500 de euro de persoană. Cei care au luat banii sunt fie polițiști, fie instructori, dar cu toții au încurajat un fenomen periculos. În unele situații au luat permisul pe bani români care nu știau nici să citească.

ȘTIRILE PRO TV: Poliția, anchetă în cazul așa-zisei grădinițe unde o educatoare umilea copiii. Ororile descoperite de Inspectorul PRO / În urma materialului marca „Inspectorul PRO” intitulat „Incident revoltător petrecut într-o așa zisă grădiniță privată din Popești Leordeni”, Inspectoratul de Poliție Județean Ilfov s-a autosesizat și a deschis o anchetă penală.

BULETIN DE BUCUREȘTI: Mini-bibliotecă la metrou. Read&go, la Piaţa Unirii / Călătorii care trec prin stația de metrou Piața Unirii au la dispoziție o bibliotecă plină cu cărți. Proiectul „Biblioteca de la Metrou” a fost lansat de Metrorex, alături de Biblioteca Metropolitană București (BMB) și Biblioteca Națională a României. Biblioteca este amplasată în zona vestibulului de la Piața Unirii 1, iar pasagerii pot lua cărți pentru lectură în timpul călătoriilor. De asemenea, cărțile vor putea fi împrumutate acasă, dar trebuie aduse înapoi, potrivit BMB.

NEWSWEEK: Alegeri într-un tur. Primarul Capitalei, ales cu doar 10% din voturile bucureștenilor. Cum se poate? / Alegerile într-un singur tur conferă prima șansă primarului în funcție, datorită notorietății acumulate în cei 4 ani de mandat și resurselor financiare de care aceștia dispun. Și pe care le pot direcționa către concerte gratuite, zile ale orașului, diverse gratuități. O simulare realizată de Newsweek România arată că, în acest an, viitorul primar al Bucureștiului va ieși cu mai puține voturi decât a avut Nicușor Dan în anul 2020.

ADEVĂRUL: Produsul retras de la vânzare de Mega Image. Tot lotul va fi distrus / Lanțul de magazine Mega Image a retras de pe rafturi un sos, din cauză că acesta avea în componență alergeni care nu erau trecuți pe etichetă. „Mega Image a retras de la vânzare produsele: 36428 OLYMPIA SOS TERIYAKI 320G; 44247 OLYMPIA SOS TERYAKI 58G. Retragerea produselor de pe piaţă şi rechemarea acestora de la consumatori au fost declanşate la solicitarea furnizorului, constatându-se prezenţa unui alergen în ingrediente (glutenul din sosul de soia ), care nu este menţionat pe etichetă”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

one × one =