REVISTA PRESEI 19 IULIE: Linia 10 este blocată pe Calea Văcărești; Minoră dispărută din Sectorul 4; Rezultate repartizare liceu; Cu cât au scăzut prețurile apartamentelor din Berceni; Noi avertizări de vreme severă de la Meteorologi

revista presei

REVISTA PRESEI 19 IULIE: Linia 10, blocată pe Calea Văcărești; Minoră dispărută din Sectorul 4; Rezultate repartizare liceu; Cu cât au scăzut prețurile apartamentelor din Berceni; Noi avertizări de vreme severă de la Meteorologi

B365: ALERTĂ | Linia 10 este blocată pe Calea Văcărești. Un tramvai Imperio a rămas pe separator / Un nou incident în care este implicat un tramvai Imperio a avut loc în București. De această dată, vehiculului de transport public a rămas blocat pe separator, la Piața Sudului din Sectorul 4. Anunțul a fost făcut cu puțin timp în urmă, pe grupul de Facebook „Info Trafic București si Ilfov”, de un șofer aflat în zona respectivă.

BULETIN DE BUCUREȘTI: Minoră dispărută din Sectorul 4. Poliția Capitalei solicită ajutorul cetățenilor / Poliția Capitalei solicită ajutorul populației pentru găsirea unei minore de 13 ani care a dispărut de la domiciliu. “La data de 18 iulie 2023, Poliţia Capitalei a fost sesizată și solicită sprijin în vederea depistării unei minore care, la aceeași dată, a plecat de la adresa de domiciliu, din Sectorul 4 și nu a mai revenit până în prezent. Menționăm faptul că minora a mai plecat de la adresa de domiciliu, respectiv la data de 16 iulie 2023, aceasta fiind găsită câteva ore mai târziu”, se arată în comunicatul Poliției Capitalei.

LIBERTATEA: Admitere la liceu 2023. Rezultatele de la repartizarea computerizată, publicate astăzi / Repartizarea computerizată a candidaților din seria curentă, precum și a celor din seriile anterioare care nu împlinesc 18 ani până la data începerii cursurilor anului școlar 2023 – 2024 are loc astăzi, 19 iulie.

ECONOMICA: Prețul apartamentelor din Berceni au scăzut cu 11% în acest an / Cea mai mare scădere s-a înregistrat pentru locuințele cu două camere din zona Unirii, acolo unde în iunie anul acesta prețul mediu a scăzut sub pragul psihologic de 100.000 de euro. Astfel, de la o medie de 120.000 de euro în iunie 2022, prețul mediu s-a redus anul acesta cu 18%, la circa 98.500 de euro, potrivit datelor Anunțul.ro, analizate de Economica.net.

OBSERVATOR: Aproape jumătate de țară, sub avertizări cod galben și portocaliu de ploi, grindină și vijelii. Vreme severă până joi dimineață / Administrația Națională de Meteorologie a emis, miercuri, două avertizări de vreme severă. Astfel, de la ora 18.00 până joi dimineață este valabilă o alertă cod portocaliu de ploi torențiale, grindină și vijelii în 5 județe. De asemenea, o avertizare cod galben de instabilitate atmosferică, emisă pentru alte județe, intră în vigoare la ora 12.00.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

4 × 2 =