Revista Presei 27 Aprilie: Propunere pentru redeschiderea scolilor. Relaxarea masurilor ar putea ramane pe hartie. De ce nu stim numarul de decese in perioada COVID fata de anul trecut

redeschiderea scolilor

Revista Presei 27 Aprilie: Propunere pentru redeschiderea scolilor. Relaxarea masurilor ar putea ramane pe hartie. De ce nu stim numarul de decese in perioada COVID fata de anul trecut.

DIGI24: Propuneri pentru revenirea elevilor în școli

„Elevii din anii terminali, care au examene in aceasta vara, ar urma sa se intoarca primii la scoala. In schimb, cei din claasele I-IV ar putea incheia anul scolar online. Sunt scenarii prezentate intr-un document transmis de Inspectoratul General Scolar al Municipiului Bucuresti Ministerului Educatiei, intrat in posesia Digi24.”

CITITI IN CONTINUARE AICI

 

Adevarul: „Relaxarea” din 15 mai are şanse mari să rămână pe hârtie

“Ridicarea graduala a restrictiilor impuse in perioada starii de urgenta incepand cu data de 15 mai ar putea fi realizabila doar daca situatia din intervalul anterior acestui orizont de asteptare va indeplini, cumulativ, patru conditii esentiale. Astfel, ne putem „relaxa” doar daca numarul de decese, numarul de pacienti de la ATI si numarul cazurilor noi vor scadea semnificativ, iar focarele de COVID-19 vor fi stinse”

CITITI IN CONTINUARE AICI

 

Libertatea: De ce nu stim cati romani au murit in perioada COVID fata de anul trecut? INS: ”Datele se colecteaza pe hartie si era pericol de infectare”

“Institutul National de Statistica a amanat cu o luna raportarea deceselor din perioada COVID-19. In martie si aprilie 2019, in judetul Suceava au murit cate 700 de oameni. Nu stim cate sunt mortile din 2020, nici in focare si nici la nivel de tara.”

CITITI IN CONTINUARE AICI

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

eight + 14 =