REVISTA PRESEI 29 AUGUST: Prognoza meteo – când scăpăm de caniculă; Clotilde Armand, audiată de procurori; Probleme tehnice la Metrou; Angajații din Finanțe continuă protestele; Rezultate finale Bac 2023

Enel

REVISTA PRESEI 29 AUGUST: Prognoza meteo – când scăpăm de caniculă; Clotilde Armand, audiată de procurori; Probleme tehnice la Metrou; Angajații Finanțelor continuă protestele; Rezultate finale Bac 2023

DIGI24: Alerte meteo de vreme rea în jumătate de țară. Se anunță două zile cu vijelii și ploi torențiale / Meteorologii au emis mai multe coduri galbene și portocalii de vijelii și ploi torențiale. Avertizările vizează jumătatea de vest a țării și vor fi valabile până miercuri la prânz.

HOTNEWS: ​​BREAKING Clotilde Armand, urmărită penal pentru folosirea funcției pentru favorizarea unor persoane, într-un dosar deschis la sesizarea ANI / Reacția primarului sectorului 1 / Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, este urmărită penal de procurorii Parchetului Judecătoriei Sectorului 1, pentru infracțiunea de favorizarea unor persoane, dosarul fiind deschis după ce Agenția Națională de Integritate că s-ar fi folosit de funcție pentru a obține venituri printr-un proiect european vizând măsuri anticorupție și implementat în primărie. „Am deranjat niște interese, dar nu mă opresc”, a spus Clotilde Armand la ieșirea din sediul Parchetului.

ADEVĂRUL: Probleme la metrou. Circulația pe magistrala Pipera – Berceni, reluată / Circulația metroului a fost îngreunată marți dimineață, pe magistrala Pipera – Berceni, cea mai aglomerată din rețeaua subterană de transport a Capitalei. Potriviti Digi24, au existat probleme la stația Piața Sudului, unde călătorii ar fi fost debarcați. Aceeași sursă a transmis că circulația a fost reluată în jurul orei 8.45, dar în stații este aglomerație din cauza întârzierilor cauzate de problemele tehnice anterioare.

G4MEDIA: Protestele continuă marţi în mai multe administraţii fiscale din ţară / Angajaţii din Finanţe continuă marţi protestele în mai multe oraşe din ţară, ca răspuns la lipsa de reacţie a Ministerului Finanţelor şi Guvernului în privinţa soluţionării solicitărilor venite din partea sindicatelor din sector, relatează Agerpres.

Potrivit Blocului Naţional Sindical (BNS), protestele au început în administraţiile fiscale din judeţele Dolj, Prahova, Bacău şi Neamţ şi ulterior s-au extins în judeţele Argeş, Iaşi şi Braşov.

OBSERVATOR: Rezultate finale Bac 2023, sesiunea de toamnă. Edu.ro a publicat notele după rezolvarea contestaţiilor / Rezultate finale BAC 2023 toamnă – edu.ro. Astăzi s-au afişat rezultatele finale, după rezolvarea contestaţiilor, pe bacalaureat.edu.ro şi la avizierele centrelor de examen. Elevii trebuie să utilizeze codul de candidat pentru a afla ce notă au luat la Bacalaureat, iar mediile sunt anonimizate.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

fifteen + 1 =