Revista Presei 6 septembrie – Masca obligatorie langa scoli, prognoza meteo, caravana de vaccinare in Bucuresti si alte subiecte

Revista Presei

Revista Presei 6 septembrie – Masca obligatorie langa scoli, prognoza meteo, caravana de vaccinare in Bucuresti si alte subiecte importante

Libertatea – Prefectul Capitalei: Masca de protectie ar putea deveni din nou obligatorie in preajma scolilor. Masura ar putea intra in vigoare din 13 septembrie, cand elevii se intorc la scoala pentru noul an scolar, in format fizic, a spus prefectul Capitalei, Alin Stoica, duminica, 5 septembrie, la Antena 3.

Adevarul – Prognoza meteo: Val de aer polar in Romania. Cat de frig se face si unde lovesc ploile. Conform Administratiei Nationale de Meteorologie(ANM), in primele zile ale saptamanii, regimul termic va fi caracterizat de valori apropiate de cele normale luni, apoi acestea vor scadea si se vor situa sub cele normale datei. Probabilitatea pentru ploi va fi mai ridicata la munte si in nord-est. Si la Bucuresti, la inceputul intervalului regimul termic va fi caracterizat de valori apropiate de cele normale perioadei, apoi acestea vor scadea. Probabilitatea de aparitie a ploilor va fi redusa.

B365 – „Caravana mobila de vaccinare” si-a inceput drumul prin Bucuresti. Tot ce trebuie sa stiti despre acest proiect. Programul „Caravana mobila de vaccinare” si-a inceput activitatea din weekendul 4-5 septembrie si se va desfasura pana la finalul anului. Amenajat intr-un autobuz STB, acest proiect isi propune sa aduca vaccinarea mai aproape de casele celor care nu se pot deplasa pe distante mai lungi, precum batranii.

StirileTVR – Ivan Patzaichin va fi inmormantat, marti, la Cimitirul Bellu. Trupul neinsufletit al multiplului campion olimpic Ivan Patzaichin, care a decedat duminica la varsta de 71 de ani, a fost depus, luni, la Sala de Trofee a Clubului Sportiv Dinamo din Soseaua Stefan cel Mare. Funeraliile cu onoruri militare se vor desfasura marti, la ora 13:00, la sediul Clubului Sportiv Dinamo si vor fi urmate de slujba de inmormantare la Cimitirul Bellu din Capitala.

Digi24 – Sorin Cimpeanu: In a doua parte a lunii octombrie am putea ajunge la o incidenta de 6 la mie la Bucuresti. Ministrul educatiei, Sorin Cimpeanu, a declarat duminica seara la Digi24 ca este posibil ca in a doua jumatate a lunii octombrie sa se ajunga la Bucuresti la o incidenta a cazurilor de COVID de 6 la mie, prag de la care se intra in sistemul de invatamant online, cu exceptia gradinitelor si creselor. El a precizat ca decizia intrarii sau nu a unei scoli in online se va lua in functie de rata de incidenta anuntata vinerea in localitatea respectiva si se va mentine pentru durata intregii saptamani urmatoare, indiferent de ratele de incidenta la care se ajunge intre timp.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

nineteen − 6 =