Revista Presei 9 Noiembrie – Posibilă GREVĂ la Metrou; Urmează două minivacanțe pentru români; A început montarea iluminatului festiv de sărbători; Ghid de supraviețuire pentru Black Friday; Val de frig peste România

Revista Presei

Revista Presei 9 Noiembrie – Posibilă GREVĂ la Metrou; Urmează două minivacanțe pentru români; A început montarea iluminatului festiv de sărbători; Ghid de supraviețuire pentru Black Friday; Val de frig peste România.

GÂNDUL: Angajații de la Metrorex amenință cu oprirea metroului / Angajații de la Metrorex se pregătesc de protest, potrivit informațiilor obținute în exclusivitate de Gândul. Mai mult, reprezentanții sindicaliștilor spun că nu este exclusă oprirea activității la metrou. Motivul ar fi prevederile Legii 296 / 2023, privind unele măsuri fiscal-bugetare care au intrat în vigoare de la 1 noiembrie și care i-ar afecta foarte mult pe angajații din subteran. Potrivit lui Marian Artimon, lider de sindicat, în prezent, la metrou nu se mai acordă nici măcar bonurile de masă.

B365.roA început montarea luminițelor de Crăciun / Bucureștiul a început să fie împodobit cu luminițe de Crăciun. Compania Municipală Iluminat Public București a montat deja câteva decorațiuni de iluminat în unele zone ale Capitalei, după cum anunță pa Facebook Primarul General, Nicușor Dan. Edilul a promis că, până pe data de 30 noiembrie 2023, toate arterele principale din Capitală vor fi împodobite.

LIBERTATEA: Două minivacanțe pentru români în luna Decembrie / Românii se vor bucura de două minivacanțe la sfârșitul acestui an. Prima este la începutul lunii decembrie, iar a doua de Crăciun. Este vorba despre liberele de Sfântul Andrei și Ziua Națională a României (joi- 30 Noiembrie + Vineri – 1 Decembrie) și liberele de Crăciun (luni – 25 Decembrie + marți – 26 Decembrie – a doua zi de Crăciun).

Știrile TVR: Ghid de supraviețuire pentru Black Friday / În primul rând, întocmiți o listă cu produsele pe care doriți să le achiziționați și cu prețurile actuale ale acestora. Acest lucru vă va ajuta să evitați falsele reduceri de prețuri. Cumpărați rațional! Asigurați-vă că aveți nevoie de produsele aflate la ofertă comercială.

OBSERVATOR: Val de frig peste România / Se lasă frigul în România! Un ciclon polar traversează ţara, iar temperaturile vor ajunge până la limita îngheţului, în următoarele două zile. În București, temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 15 grade, iar cea minimă va fi de 3…4 grade, mai coborâtă în zona preorășenească spre 1 grad. Cerul va fi variabil, mai mult senin noaptea, iar vântul va sufla slab până la moderat. Presiunea atmosferică va fi în creștere pe parcursul zilei, apoi staționară.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

twenty + 19 =