Revista Presei generaliste 22 august: cele mai importante subiecte ale zilei!

Revista Presei

Revista Presei generaliste 22 august: cele mai importante subiecte ale zilei! Urmează două zile cu ploi și maxime de 31 grade Celsius în București; Scandal între fostul și actualul primar al Capitalei; Bacalaureat – sesiunea de toamnă; Impozitul pe clădiri va creşte de anul viitor; Clotilde Armand vrea reformarea administrativă a Capitalei; Sondaj CURS: câți bucureșteni mai au încredere în Nicușor Dan?

B365: Scandal între fostul și actualul primar al Capitalei  / Ministrul Familiei și fost primar general al Capitalei, Gabriela Firea îl acuză pe actualul primar general, Nicușor Dan, că a oprit plata ajutorului financiar acordat, la căsătorie, tinerelor familii. Ea susține că mai mult de 7.000 de familii încă își așteaptă banii.

OBSERVATOR: Impozitul pe clădiri va creşte de anul viitor / Impozitul pe clădiri va creşte de anul viitor, atât pentru persoanele fizice, cât şi pentru cele juridice, şi doar în anumite cazuri excepţionale acesta va rămâne neschimbat faţă de 2022, se arată într-o analiză realizată de Deloitte.

ADMINISTRAȚIE.RO: Clotilde Armand vrea reformarea administrativă a Capitalei / Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, consideră că este necesară o discuţie despre reforma administrativă a Capitalei, având în vedere că există o serie de blocaje birocratice care împiedică o bună administrare a oraşului.

ROMANIA TV: Sondaj CURS: câți bucureșteni mai au încredere în Nicușor Dan / 69% dintre bucureșteni au o părere proastă și foarte proastă despre activitatea lui Nicușor Dan, în calitate de primar al Capitalei, potrivit celui mai recent sondaj CURS. Mai precis, 58% dintre respondenți au răspuns că au o părere „proastă”, iar 11% au declarat că au o părere „foarte proastă”.

AGERPRES: Bacalaureat – sesiunea de toamnă  / Candidaţii înscrişi la sesiunea de toamnă a examenului de Bacalaureat susţin în această săptămână probele orale de evaluare a competenţelor lingvistice şi digitale. Probele sunt programate să se desfăşoare în perioada 22 – 29 august, cu excepţia zilelor de 27 şi 28 august.

DIGI24: Urmează două zile cu ploi și maxime de 31 grade Celsius în București / Meteorologii anunță că în Bucureşti vremea va fi instabilă în următoarele două zile, cu averse şi descărcări electrice, în timp ce temperatura maximă nu va depăşi 31 de grade.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ten − two =