Revista presei – Primaria Sectorului 4 a atribuit un contract fara licitatie, conversia creditelor in franci elvetieni, neconstitutionala, iar Iohannis nu vrea anticipate

primaria sectorului 4

Care sunt subiectele zilei in presa de astazi? Facem o oprire la Primaria sectorului 4, apoi trecem pe la CCR si ne oprim, in final, in Parlamentul Romaniei, unde razboiul dintre Klaus Iohannis si PSD inca nu s-a terminat.

Hotnews: Primaria sectorului 4 a atribuit pe 20 ianuarie, prin negociere fara anunt de participare, un contract de circa 2,6 milioane lei firmei S.C TNCY CONSTRUCTIONS S.R.L. pentru servicii de deszapezire – colectare si transport al zapezii de pe caile de circulatie din sectorul 4, potrivit informatiilor de pe site-ul de licitatii publice. Contractul are durata de o luna. Primaria sectorului 4 are contract de deszapezire cu firma REBU, iar in atributiile operatorului de salubrizare intra si ridicarea zapezii si transportarea in locuri prestabilite. (cititi in continuare pe HOTNEWS)

Agerpres: Curtea Constitutionala a Romaniei (CCR) a decis astazi ca este neconstitutional proiectul de lege referitor la conversia creditelor in franci elvetieni. Astfel, CCR a admis obiectia de neconstitutionalitate a Legii pentru completarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr.50/2010 privind contractele de credit pentru consumatori. (cititi in continuare pe AGERPRES)

Cotidianul: Iohannis – Demiterea unui ministru e prea puţin, alegerile anticipate, prea mult. Presedintele Klaus Iohannis a adresat astazi un mesaj Parlamentului printre huiduieli si aplauze. Iohannis a atacat dur PSD si a anuntat ca nu renunta la referendum. Reprezentantii PSD si ALDE au parasit sala de plen la jumatatea discursului presedintelui, in vreme ce alesii PNL si USR l-au aplaudat. (cititi in continuare in COTIDIANUL)

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

three + nineteen =