Ruta alternativa Cararuia devine subiect de sondaj “cu cantec” in Sectorul 4

Cararuia

Mai sunt doar doua zile pana la deschiderea rutei alternative de pe strada Cararuia. Aceasta solutie ar trebui sa fluidizeze traficul de la Piata Sudului si sa ne salveze timpul pe care pana acum il pierdeam in trafic.

Primaria a comandat un sondaj Avangarde pentru a vedea daca locuitorii Sectorului 4 sunt sau nu de acord cu deschiderea strazii. Rezultatele sondajului de opinie au fost publicate chiar de catre primar pe Facebook. Ceea ce ni se pare ciudat este ca publicarea rezultatelor vine cu doar doua zile inainte de (re)deschiderea Cararuia.

In plus, este un simplu sondaj, nu vreun referendum, asa ca n-are nicio valoare. Poate doar una informativa, dar cam atat!

Probabil, vrand sa demonstreze ca parerea noastra conteaza, primarul scrie pe pagina sa de facebook:

“Am solicitat un sondaj de opinie in legatura cu necesitatea deschiderii strazii Cararuia, care poate prelua o parte importanta a traficului din zona Pasajului Piata Sudului. Rezultatele sunt clare, locuitorii Sectorului 4 vor deschiderea traficului pe aceasta strada. Astfel, incepand cu data de 1 Septembrie, vom putea circula pe aceasta strada, cu sens unic dinspre Calea Vacaresti spre Soseaua Oltenitei, asa cum anuntam inca de luna trecuta. In prealabil, am luat toate masurile ca traficul sa se desfasoare in conditii optime, cu un program bine definit, astfel incat locuitorii din zona sa fie cat mai putin afectati. De fiecare data cand voi avea in plan un proiect de asa amploare, voi consulta cetatenii inainte a a-l pune in aplicare. Strada Cararuia va fi disponibila pentru cei care vor sa evite haosul din traficul de la Piata Sudului doar de luni pana vineri, in intervalul orar 06.00 – 22.00. De asemenea, accesul pe aceasta artera va fi interzis vehiculelor cu masa mai mare de 3,5 tone.”

Conform sondajului Avangarde, 52% dintre cei care au raspuns la intrebarea: “Dumneavoastra personal doriti deblocarea strazii Cararuia in vederea fluidizarii traficului din zona Piata Sudului?”, au spus ca sunt de acord cu deschiderea acestei rute, 13% nu au fost de acord, iar 35% nu pot aprecia. Eroarea maxima tolerata este de +/- 3,26% pentru un interval de incredere de 95%.

sondaj sectorul 4

(sursa foto: facebook Daniel Baluta)

2 Comments

  1. Popescu

    August 30, 2016 at 3:16 pm

    Primarul Baluta il va paste DNA-ul si inchisoarea ! Deci a asfaltat o strada privata (deturnare de fonduri), a scos stalpii de la circulatia rutiera.

  2. bogdantco

    August 30, 2016 at 3:57 pm

    Vrem telegondole nu pasaj

Leave a Reply

Your email address will not be published.

two × five =