Primarul interimar al Capitalei, Razvan Sava, inscris de PNL in cursa pentru sectorul 4!

Razvan Sava

Partidul National Liberal (PNL) a hotarat astazi ca va merge cu Razvan Sava in cursa pentru Primaria Sectorului 4.

Numele candidatului liberalilor nu este strain insa bucurestenilor, Razvan Sava fiind primarul interimar al Capitalei. Desi discret pana acum, a reusit sa se remarce in ultima perioada din cauza scandalului Arenei Nationale, in care nu a vrut sa-si asume raspunderea pentru organizarea amicalului Romania-Spania la Bucuresti.

Un alt episod neplacut pentru bucuresteni, cu Razvan Sava in rol principal, il reprezinta problema traficului de la Piata Sudului. In acest caz, Primaria Sectorului 4 a venit cu o solutie pentru fluidizarea traficului, insa Comisia de Circulatie a Primariei Capitalei nu a aprobat-o.

Conform declaratiei de avere, Razvan Sava, este inginer, are un teren in orasul Pantelimon, un apartament in sectorul 1, precum si un autoturism de lux, iar din anul 2012 este consilier general al Municipiului Bucuresti. De asemenea din CV-ul sau rezulta ca in 1996 ocupa functia de consultant tehnic la Ascomi Trade Company srl, iar anul urmator, in 1997, era deja director regional al Romstal.

 

4 Comments

 1. Arena Nationala

  March 8, 2016 at 10:46 am

  E clar, e prima data cand nu am sa merg la vot!

  • Lucasins

   March 12, 2016 at 6:11 am

   In loc sa ii lasi pe ei sa puna stampila unde vor ei pe buletinul tau de vot mai bine mergi si anulezi buletinul! Pui stampila pe toti! In felul asta nu cred ca mai au cum sa iti falsifice votul

 2. anca

  March 12, 2016 at 8:09 am

  voi nu vă gândiţi că amărâtul ăsta a preluat haosul lăsat în urma lui de hingherul-şef? primăria generală e o nucă tare, dar s-ar putea ca la un sector să se descurce.

 3. nineta

  March 13, 2016 at 10:08 am

  Nu-l cunosc si nu-mi dau cu parerea decit in legatura cu stadionul national,altii au facut nenorocirile si nu ai cum sa-ti asumi responsabilitatea,in cazul unui dezastru(fereasca Dumnezeu)sa plateasca altul.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

three × 5 =