Scandal la Piata Sudului – vanzatorii din zona acuza primaria ca blocheaza accesul clientilor catre magazine

Piata Sudului

Lucrarile de reamenajare a zonei comerciale de la Piata Sudului (zona Big Berceni) au scos in strada comerciantii din zona, care acuza primaria ca ar fi blocat accesul cumparatorilor catre magazinele din vecinatatea statiei de metrou.

Comerciantii de la Piata Sudului spun ca lucratorii de la primarie au montat un grad care blocheaza accesul clientilor, ceea ce ii va baga in faliment.

Pe scurt, se poate spune ca astazi, in jurul pranzului am avut de-a face cu un mic protest la Piata Sudului, si chiar cu incercarea de demontare a gardului buclucas de catre comerciantii afectati de deciziile administratiei locale.

In zona au si-au facut aparitia si politistii locali de la sectorul 4 care au incercat sa detensioneze situatia promitandu-le oamenilor ca se va gasi o solutie pentru redarea accesului catre magazinele amintite.

Va reamintim ca primaria de sector a anuntat inca de anul trecut ca Piata Sudului (complexul Agroalimentar si nu numai) vor fi reamenajate si modernizate.

Primarul afirma, la sfarsitul anului trecut, ca lucrarile vor incepe imediat ce vor fi luate toate masurile pentru amenajarea santierului:

“In 2016, ca medic, spuneam că intreaga zona ce defineste magazinul Big, impreuna cu piata arata ca o tumora. (…) Locul respectiv a fost intai piata, s-au adaugat constructii de tot felul, iar acum va deveni una din cele mai moderne piete din Romania. Am discutat si le-am solicitat comerciantilor sa se indrepte catre alte locații pe care le-am pus la dispozitie”, spunea primarul Sectorului 4, Daniel Baluta, la inceputul lunii octombrie, anul trecut.

(Asa ar trebui sa arate complexul comercial Sudului dupa finalizarea lucrarilor)

CITESTE SI: Cum va arata noua Piata Agroalimentara Berceni-Sudului, cat vor dura lucrarile si cat costa

1 Comment

  1. Dragos

    ianuarie 10, 2019 at 2:17 pm

    Rusine sa va fie ca îngrăditi dreptul oamenilor de a munci si de a castiga un ban legal…RUSINE,Nu sunteti in stare de a organiza un santier in asa fel incat sa nu perturbe activitatile din jur…

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

2 × four =