Scandal intre Primaria Sectorului 4 si Primaria Generala. I se cere demisia lui Razvan Sava

Primaria Generala

Traficul infernal de la Piata Sudului incinge spiritele in administratia locala din Bucuresti. Primaria Generala este acuzata ca refuza sa gaseasca o solutie pentru a descongestiona traficul de cosmar din cea mai importanta intersectie din Sectorul 4.

Mai mult, institutia condusa de interimarul Sava nu a fost de acord nici cu solutiile oferite de Primaria Sectorului 4 pentru a rezolva una dintre cele mai stringente probleme ale locuitorilor din zona. Mai exact, cei de la Primaria Sectorului 4 au propus introducerea sensului unic pe doua strazi din apropierea Pietei Sudului pentru ca acestea sa preia traficul din zona in care se lucreaza la viitorul pasaj subteran. Cele doua trasee propuse de Primaria de sector urmau sa functioneze astfel: Intrarea Urcusului, cu sens unic spre centrul orasului, pana la Calea Piscului, de unde se continua in dublu sens pana la intersectia cu bulevardul Tineretului, si Strada Cararuia, cu sens unic pentru circulatia spre periferie. Solutia propusa miercuri de PS4 pentru fluidizarea traficului in zona Piata Sudului nu a fost insa aprobata de Comisia de Circulatie (Primaria Generala).

Primarul Sectorului 4, Daniel Baluta, a reactionat ieri la decizia Comisiei de Circulatie, si i-a cerut demisia lui Razvan Sava (foto), pe care il acuza de “lipsa unei comunicări instituţionale eficiente care să conducă la rezolvarea acestei probleme”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

twelve + thirteen =