Se scumpesc biletele RATB! Vezi cu cat

biletele

Reprezentantii RATB spun ca pretul pentru biletele de calatorie nu reflecta realitatea actuala si ca nu a mai fost modificat de foarte mult timp. Nici parcul auto nu a mai primit imbunatatiri de multa vreme. Se tot vorbeste despre transformarea Regiei in societate comerciala, cu implicatiile de rigoare.

Printr-o simulare de calcul economic, reprezentantii RATB spun ca au ajuns la concluzia ca biletele de calatorie ar putea costa 2,1 lei. Nu au reusit sa isi dea seama, insa, nici daca aceasta suma reflecta pretul corect. In acest studiu, a mai fost prezentata propunerea ca pensionarii sa isi achizitioneze un card de calatorie RATB cu care sa poata circula. Acesta ar costa 4,2 lei si ar trebui incarcat lunar cu calatorii.

Poate nu erau suficiente cozi in Bucuresti… Deh, dupa urmarirea vecinilor, statul la cozi reprezinta o a doua natura a noastra!

Deocamdata, sa nu intram in panica. E doar o simulare de pret. Nu stim cand si daca va deveni reala, asa cum nu stim ce ne rezerva clipa in privinta deciziilor pe care le ia RATB.

2 Comments

  1. florin

    April 27, 2016 at 9:39 am

    Ar trebui sa iesim in strada sa protestam impotriva acestei actiuni. Deja de multi ani muncim doar pentru supravietuire dar daca o tinem tot asa cu scumpirile astea salariile nu ne vor mai ajunge nici macar pentru traiul zilnic.

  2. Silviu

    April 27, 2016 at 7:37 pm

    RATB ar trebui sa mai spele și sa desinfecteze mijloacele de transport în comun , dacă tot vor sa scumpească călătoriile și poate umbla și la orar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

eleven + thirteen =