Sectorul 4, printre cele mai accesibile zone pentru chiriasii din Bucuresti!

chirie

An de an, studentii ori familiile tinere vin spre Bucuresti sau pur si simplu se satura de viata de camin si cauta sa se mute cu chirie. Zona Berceni-Sector 4 este printre cele mai accesibile din Capitala la capitolul acesta.

Spre exemplu, pretul unei garsoniere porneste de la 150 de euro si poate ajunge pana la 400 de euro, daca viitorul chirias doreste sa locuiasca intr-un complex nou de locuinte. Pentru apartamentele de doua camere preturile variaza intre 200 si 750 de euro, in timp ce pentru un apartament cu trei camere chiria porneste de la 250 de euro (nemobilat) si poate atinge chiar si pragul de 1000 de euro pentru un apartament in bloc nou situat in zona Parcului Carol.

Diferenta nu este insa prea mare intre locuintele cu 3 si 4 camere. Astfel, cei care isi doresc si mai mult spatiu, ar trebui sa scoata lunar din buzunar intre 350 si 1000 de euro pentru un apartament cu patru camere.

Daca planuiti sa va mutati, tineti cont si de faptul ca majoritatea proprietarilor cer un avans si chiria pe prima luna.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

4 + 15 =