Un parc din sectorul 4 si Herastrau se bat pentru “titlul” de cel mai periculos parc din Bucuresti

sectorul 4

Cel putin o infractiune pe saptamana are loc in parcurile din Bucuresti, potrivit datelor publicate de catre Politia Romana si preluate de cate Digi24. Statistica a fost realizata la nivelul anului 2018 si cuprinde cateva informatii pe care orice locuitor din sectorul 4 ar trebui sa le site.

Astfel, din datele politistilor reiese ca Tineretului, alaturi de Herastrau (actualmente Regele Mihai I), este parcul in care, cel putin anul trecut s-au desfasurat nu mai putin de 60 de de infractiuni, mai exact furturi sau amenintari. Mai grav este ca mai bine de jumatate dintre aceste infractiuni au avut loc in mijlocul zilei. Iat Tineretului nu este singurul parc din sectorul 4 unde au loc infractiuni.

Potrivit Politistilor citati de Digi24, nici parcul Carol, situat tot la noi in sector, nu este unul sigur pentru oamenii care doresc sa se plimbe si sa se relaxeze pe aici. In 2018, in Parcul Carol au avut loc 17 atacuri, iar 5 dintre acestea s-au desfasurat ziua, avand ca victime femei.

CITITI IN CONTINUARE PE ACEST SUBIECT PE DIGI24.RO

TE-AR PUTEA INTERESA SI: Primaria Sectorului 4 vrea sa preia administrarea Parcului Tineretului de la PMB si sa-l reabiliteze

Leave a Reply

Your email address will not be published.

4 + six =