Primaria si FRF vor construi in Sectorul 4 un teren de fotbal si un complex sportiv

teren de fotbal

Primaria Sectorului 4 si Federatia Romana de Fotbal (FRF) au semnat, recent, un acord de colaborare in vederea dezvoltarii infrastructurii sportive in sectorul 4. Mai exact, documentul, aprobat in cea mai recenta sedinta a Consiului Local, prevede construirea in Sectorul 4 a unui teren de fotbal (de dimensiuni standard), cu gazon natural si tribune, dar si a unui complex sportiv cu mai multe facilitati. Ambele proiecte vor fi construite pe terenurile a doua scoli din sectorul 4.

“Un teren de fotbal la dimensiuni standard, cu gazon natural si tribune, precum si un complex sportive cu numeroase facilitati vor fi realizate de Primaria Sectorului 4 si Federatia Romana de Fotbal, ca urmare a unui parteneriat aprobat, recent, de Consiliul Local al Sectorului 4, pentru dezvoltarea si finantarea, in comun, a unor facilitati fotbalistice si sportive”, anunta, printr-un comunicat de presa, primaria de sector.

CITESTE SI: Ce se intampla cu lucrarile de modernizare de la Piata Sudului

Potrivit administratiei locale, investitiile vor fi cuprinse in cadrul programului pentru anul 2020, cand Bucurestiul va gazdui meciuri de Campionat European, iar FRF si primaria de sector vor pune la punct, pe termen lung, si strategii privind dezvoltarea infrastructurii sportive.

Terenul de fotbal de dimensiuni standard, cu gazon natural, porti, vestiare si tribune, va fi construit la Scoala nr. 190, unde Infrastructura ar permite acest lucru, anunta primaria, care spune ca FRF se va implica in realizarea acestui obiectiv, fara sa ofere insa si detalii concrete privind sprijinul Federatiei.

De asemenea, la o alta unitate de invatamant din Sectorul 4 se va mai construi si un Complex Sportiv care va include un teren de minifotbal, o tribuna cu o capacitate de 500 de persoane, terenuri pentru alte sporturi, dar si un sediu administrativ.

Sursa: PS4

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

12 − 7 =