Un nou sens giratoriu pe Soseaua Berceni, in zona statiei de metrou Dimitrie Leonida

sens giratoriu

Primarul Sectorului 4, Daniel Baluta, a organizat, pe pagina sa de Facebook, saptamana trecuta, un sondaj legat de oportunitatea realizarii unui nou sens giratoriu pe Soseaua Berceni.

Potrivit primarului, din cei aproximativ 11.000 de oameni care au participat la sondaj, peste 90% au fost de acord cu un asemenea, proiect. Edilul spune ca in cateva saptamani vor incepe lucrarile la noul sens giratoriu.

“Vreau sa va anunt ca s-a demarat proiectarea giratiei si estimez ca in doua sau trei saptamani ne putem apuca de lucrari. De asemenea, estimez ca pana la sfarsitul anului, pe Soseaua Berceni va fi gata acest sens giratoriu”, a anuntat primarul pe Facebook.

Locatia aproximativa este statia de metrou Dimitrie Leonida (in apropierea societatile comerciale FanCurier, General Turbo etc.).

Potrivit sursei citate, decizia consultarii locuitorilor din sectorul 4 referitor la acest proiect are la baza o multime de sesizari pe care primarul le-a primit cu privire la imposibilitatea de a intoarce masina pe Soseaua Berceni.

Ramane de vazut este daca termenul estimat de finalizare a lucrarilor va fi respectat, mai exact sfarsitul anului 2019.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

3 × 2 =