Primim de la cititori: Nu exista iluminat public la iesirea din statia de metrou Aparatorii Patriei

metrou Aparatorii Patriei

Am scris de nenumarate ori despre lipsa iluminatului public in diferite zone din sectorul 4, in special in zona Tineretului. Insa, nu este dingura zona din sector unde exista astfel de probleme. Cititorul nostru, Costel Alexandru, ne-a trimis un mesaj in care ne semnaleaza o problema de acest gen, lipsa iluminatului public, chiar la iesirea din statia de metrou Aparatorii Patriei.

Este vorba despre cele doua parculete care se afla la iesirea din statia de metrou Aparatorii Patriei, ne scrie Costel Alexandru. ”Cand iesi din metrou, ar fi bezna totala daca nu ar fi vitrinele magazinelor”, ne mai spune cititorul nostru.

Ce ar fi de facut? Simplu, Primaria Capitalei sa rezolve problema in perimetrul care ii apartine, iluminatul stradal, iar primaria de sector sa se implice pentru iluminarea corespunzatoare a parculetelor din apropierea gurii de metrou. Suntem curiosi daca se va sesiza cineva.

3 Comments

 1. Horia

  October 9, 2017 at 1:10 pm

  De problema iluminatului public se ocupa Luxten. La ei trebuie sunat si solicitat sa intervina.
  Eu sunam la Luxten deranjamente la nr 021 668 8826 sa anunt cand vreun felinar este ars sau ceva e defect.

 2. Pescaru Ion

  September 14, 2023 at 9:06 pm

  Lipseste iluminatul pe bd Unirii pe artera de langa blocuri de la Fantanile mari spre Parlament si de asemenea in spatele blocurilor respective..este o zona plina de evenimente nedorite si noaptea devine o buna acoperire..

 3. Maria Weber

  March 1, 2024 at 1:27 pm

  Str.Democratiei/zona Aparatorii Patriei nu are lumina de o saptamana.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

four × five =