Unde evadam din sectorul 4? Simfonia Apei 2019 are loc in acest weekend

Simfonia Apei 2019

Pentru ca vine weekendul si pentru ca v-am promis sugestii de evadare din sector, iata o propunere de petrecere a serii de sambata: Simfonia Apei 2019 din zona fantanilor de la Piata Unirii.

Primaria Capitalei si Apa Nova Bucuresti anunta organizarea spectacolului Simfonia Apei 2019, unde, ca si anul trecut, vom putea vedea o un show axat pe jocuri de apa, muzica si proiectii. Evenimentul are loc maine, 4 mai, la fantanile de la piata Unirii, cu incepere de la orele 21.00, dupa cum anunta Apa Nova pe site-ul companiei.

“Dupa reabilitarea din 2018, fantanile au implementata o tehnologie de ultima generatie in materie de divertisment cu apa, unele elemente fiind unice in Europa, precum <<High Speed Vario Master>> – un grup de jeturi de apa care se misca rapid si transforma, intr-o clipă, forma originala de jet vertical intr-un caliciu de apa.”, potrivit organizatorilor.

Simfonia Apei din acest an va sarbatori “cele mai seama valori romanesti”, dupa cum se arata intr-un comunicat de presa.

Daca ati uitat ce inseamna Simfonia Apei, va invitam sa cititi articolul nostru scris cu ocazia editiei de anul trecut a evenimentului.

In plus, puteti vedea mai jos un clip cu evenimentul de anul trecut:

Sursa

Leave a Reply

Your email address will not be published.

ten − nine =