Soferii care isi marcheaza singuri locurile de parcare in sectorul 4 pot ramane fara contracte si pot si amendati

neregulamentar

Multi soferi din Sectorul 4 nu mai au rabdare sa astepte ca administratia locala sa marcheze parcarile din sector si s-au apucat singuri sa-si delimiteze spatiile inchiriate de la primarie. Treaba asta, zice primarul de la 4, pe Facebook, este ilegala si se poate lasa cu rezilierea contratului de parcare, dar si cu amenda.

Scriam, zielele trecute, ca sectorul 4 a devenit un mare santier, in special pentru ca administratia locala dar si si cea a Capitalei desfasoara o serie de lucrari de reabilitare sau largire a principalelor sosele. In plus, de mai mult timp, primaria sectorului 4 a demarat si marcarea locurilor de parcare, subiect pe care l-am punctat si noi intr-un articol recent.

Potrivit administatiei locale, in acest moment, cam 30% dintre locurile de parcare de resedinta au fost marcate, iar lucrarile continua, dar se pare ca o parte dintre soferi nu mai au rabdare si s-au apucat sa-si traseze singuri spatiile ceea ce, dupa cum spune primarul de la 4, Daniel Baluta, este ilegal. Edilul avertizeaza, intr-o postare pe Facebook, ca soferii care s-au apucat sa-si marcheze singuri locurile de parcare pot fi amendati si, mai mult, pot ramane fara contractul de inchiriere.

CITESTE SI: Veste buna: a inceput marcarea locurilor de parcare

“Stiu că lipsa locurilor de parcare in sectorul 4 este o problema acuta. Nu pot ințelege insă de ce unii dintre noi nu ințeleg ca nimic bun nu se poate intampla peste noapte si ca intrucat lucrarile sunt inca in derulare, nu avem cum sa redam in folosinta trotuarele reabilitate si parcarile nou create”, afirma Baluta.

“Zilele trecute, mai multi posesori de vehicule au marcat locuri de parcare pe trotuarul nou de pe bulevardul Alexandru Obregia, acolo unde si-a dorit fiecare. In mod evident, acest lucru este ilegal si poate fi sanctionat cu amenda si cu rezilierea contractelor de inchiriere a locurilor de parcare”, mai precizeaza primarul adaugand ca toate parcarile vor fi marcate si numerotate de catre autoritatea locala.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

4 × one =