Primarul general: Vor exista concursuri internationale de solutii pentru amenajarea Parcului Natural Vacaresti

Parcul National Vacaresti

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, a anuntat ca va fi incheiat un parteneriat intre Primaria Capitalei, Ministerul Mediului si Apele Romane, privind Lacul Morii si Parcul Natural Vacaresti, pentru a caror amenajare se vor organiza concursuri internationale de solutii.

“Avem un acord de principiu pentru amenajarea a doua locuri importante ale Bucurestiului, care apartin ministerului, prin Apele Romane. Vorbim de Lacul Morii si de Parcul Natural Vacaresti. O sa existe un parteneriat intre Primaria Capitalei, minister, Apele Romane si va exista un concurs international de solutii, ceea ce specialistii reclama de ani de zile: pentru obiective majore de investitii publice, sa existe mari de solutii, care sa plaseze Bucurestiul pe harta globala“, a aratat Nicusor Dan, dupa o vizita de lucru la Ministerul Mediului, la care a participat si premierul Ludovic Orban.

Nicusor Dan a mai spus ca problema calitatii aerului este “una dintre cele mai importante” pe care Bucurestiul le are, iar administratia precedenta ar fi “mimat” preocuparea pentru solutionarea ei.

SURSA

Leave a Reply

Your email address will not be published.

one × two =