Ce atitudine ar trebui sa aiba Romania fata de razboiul din Ucraina? Rezultate sondaj de opinie Institutul Argument

sondaj de opinie

Cel mai recent sondaj de opinie dat publicitatii, realizat de catre Institutul Argument, arata ca mai mult de o treime dintre romani – 36% – considera ca tara noastra ar trebui sa sprijine Alianta Vestului (SUA, NATO, UE) si doar 1% se pronunta in favoarea sprijinirii Rusiei. In acelasi timp, potrivit sondajului, 61% dintre respondenti s-au declarat favorabili unei neutralitati a Romaniei in acest conflict. Veti putea vedea mai jos si alte rezultate ale acestui sondaj, insa trebuie precizat ca acestea sunt valabile pentru intervalul 18-25 februarie si, prin urmare, este relevant doar pentru debutul razboiului din Ucraina, in cel mai bun caz.

Acest sondaj de opinie realizat de catre Institutul Argument a fost efectuat prin telefon, pe un esantion de 1.017 subiecti, in perioada 18-25 februarie, si are o marja de eroare de +/- 3,1%

Va prezentam in continuare un infografic cu raspunsurile romanilor la o parte din intrebarile sondajului, cu precizarea ca la sfarsitul articolului gasiti documentul integral:

 

Puteti parcurge toate rezultatele sondajului AICI

Leave a Reply

Your email address will not be published.

four − 2 =