PMB: Soseaua Giurgiului va fi introdusa in Sistemul de Management al Traficului pana la sfarsitul anului

sistemul de management al traficului

Primaria Capitalei a anuntat ca, pana la sfarsitul acestui an, Soseaua Giurgiului din Sectorul 4 va fi inclusa in Sistemul de Management al Traficului Bucuresti.

Anuntul a fost facut cu ocazia finalizarii integrarii a doua artere importante ale Capitalei, Calea 13 Septembrie si Soseaua Colentina, in sistemul de management al Traficului.

Alaturi de Soseaua Giurgiului, in sistemul de management al traficului vor mai fi incluse, tot pana la sfarsitul anului, Calea Grivitei si Bulevardul Camil Ressu, informeaza PMB.

Potrivit celor de la Primaria Capitalei,

“Integrarea intersectiilor semaforizate din Capitala in BTMS inseamna reducerea timpilor de deplasare, fluidizarea circulatiei in zonele controlate de sistem, fiabilitate crescuta a echipamentelor, consum redus de energie si performante crescute, prioritizarea in intersectii pentru mijloacele de transport in comun si existenta unui punct unic de control al intregului sistem.”

Compania Municipala Managementul Traficului Bucuresti S.A mai are in proiectare modernizarea altor 101 intersectii semaforizate, urmand ca lucrarile sa fie incheiate pana la finalul anului urmator, se arata intr-un comunicat de presa.

SURSA

CITESTE SI: HOTNEWS – Ce mari lucrari de infrastructura afecteaza traficul la inceputul anului scolar. Soseaua Giurgiului, pe harta santierelor

2 Comments

  1. Alex

    septembrie 12, 2019 at 2:11 pm

    Aha deci in sfarsit veti vedea si voi cozile de un kilometru ce se formeaza dimineata la semaforul de la Eroii Revolutiei.

  2. Elena

    septembrie 15, 2019 at 4:18 pm

    Pai si gropile de nisip cand se astupa? E plina soseaua de ele,mai ales în intersecții!!!…sa iesi cu caruciorul e o adevarata aventură ca mămică! Iti faci semnul crucii sa nu te ia vreo masina cu copil cu tot sau sa rămâi împotmolita cu el în nisip până se găsește careva sa te ajute sa il ridici,ca doar asa se merge cu caruciorul mai nou pe Șoseaua Giurgiului…inadmisibil,de neconceput,abominabil si as mai gasi vreo cateva apelative,dar prefer să fiu diplomata!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

4 × four =