HOTNEWS – Ce mari lucrari de infrastructura afecteaza traficul la inceputul anului scolar. Soseaua Giurgiului, pe harta santierelor

Soseaua Giurgiului

Noul an scolar prinde Primaria Capitalei cu cateva mari santiere deschise si cu restrictiile de circulatie aferente, scrie Hotnews, care a realizat o harta a acestor lucrari. De exemplu, afirma jurnalistii, pe Soseaua Giurgiului se circula cu dificultate din cauza lucrarilor de modernizare desfasurate de Primaria Sector 4.

“Traficul pe Soseaua Giurgiului se desfasoara cu dificultate din cauza lucrarilor Primariei Sector 4 de inierbare a liniei de tramvai, pentru sistemul de irigatii fiind punctual denivelari in carosabil. Lucrarile de modernizare a arterei vizeaza atat partea carosabila cat si cea pietonala, pe o lungime de 8 kilometri, pe ambele sensuri de circulatie.

In cadrul acestora, anumite tronsoane de pe Soseaua Giurgiului vor fi largite, iar trotuarele vor fi astfel reconfigurate pentru a avea o latime mai mare. Mai mult, vor fi amenajate noi locuri de parcare in spic, ajungandu-se la un total de aproximativ 2.000 de parcaje publice, se arata pe site-ul Primariei Sector 4.

Totodata vor fi create piste pentru biciclete, pe ambele sensuri de circulatie, iar spatiile verzi vor fi extinse si vor fi transformate in gradini publice, cu mobilier urban nou si zone de relaxare.”, potrivit sursei citate.

VEDETI HARTA LUCRARILOR REALIZATA DE CATRE HOTNEWS

SURSA

Despre lucrarile de pe Giurgiului am scris si noi in momentul in care primaria anunta proiectul

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

five × 1 =