Alte 63 de spatii comerciale de la metrou au fost desfiintate. Majoritatea, in sectorul 4!

spatii comerciale

Iata ca si sectorul 4 s-a alaturat vecinilor de la sector 1, 2 si 6, iar vineri seara autoritatile locale au pus in aplicare decizia ministrului Transporturilor si a Metrorex de desfiintare a unor spatii comerciale amplasate, ilegal dupa cum afirma oficialii, in statiile metroului bucurestean.

Anuntul referitoar la desfiintarea acestor spatii comerciale a fost facut de ministrul Transporturilor, Catalin Drula, pe Facebook.

“ACȚIUNEA DE DESFIINȚARE A SPAȚIILOR ILEGALE DE LA METROU CONTINUĂ

Seara trecută, 63 de spatii comerciale amplasate ilegal pe domeniul public al statului au fost desființate în 10 stații de metrou.

Mulțumesc primarului general al Capitalei, Nicușor Dan, primarilor sectoarelor 1, Clotilde Armand, 2, Radu Mihaiu, și 6, Ciprian Ciucu, care au desfășurat în ultimele 2 săptămâni activități de desființare a construcțiilor ilegale.

Ieri seară, într-o acțiune amplă, primăria sectorului 4 a desființat spații ilegale din 7 stații de metrou (Piața Unirii 1, Constantin Brâncoveanu, Piața Sudului, Eroii Revoluției, Apărătorii Patriei, Tineretului, Timpuri Noi).

Mulțumesc d-lui. primar Băluță pentru mobilizarea excelentă.

Metrorex a depus solicitări și către primăriile sectoarelor 3 și 5 și sunt convins că și acolo se va restabili legalitatea cât de curând.”, a scris ministrul.

SURSA

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

17 − ten =