În ce stadiu se află lucrările la Patinoarul Berceni și când vor fi gata

Patinoarul Berceni

Patinoarul Berceni construit de Primăria Sectorului 4 va fi primul complex competițional de acest fel ridicat în București după 1989. Edificiul se va numi Berceni Arena și, potrivit informațiilor publicate de primarul Băluță pe Facebook, va putea fi inaugurat chiar în acest an.

Potrivit declarațiilor primarului, lucrările, demarate în anul 2022, avansează rapid, așa că este foarte posibil ca în acest an să fie finalizate, iar patinoarul să fie dat în folosință. Nu aflăm o dată concretă, dar orizontul de așteptare este acceptabil.

În 2024, Sectorul 4 va oferi Bucureștiului singurul patinoar competițional din Capitală!

Clădirea viitoarei „Berceni Arena” se află într-un stadiu avansat de execuție, așa că putem spune, cu mândrie, că repunem Bucureștiul pe harta capitalelor europene care oferă oamenilor infrastructură dedicată practicării sporturilor pe gheață.

În 2024, Sectorul 4 va oferi Bucureștiului singurul patinoar competițional din Capitală!

Clădirea viitoarei „Berceni Arena” se află într-un stadiu avansat de execuție, așa că putem spune, cu mândrie, că repunem Bucureștiul pe harta capitalelor europene care oferă oamenilor infrastructură dedicată practicării sporturilor pe gheață.”

Vă reamintim că lucrările la Patinoarul Berceni Arena au demarat în a doua aparte a anului 2022, iar edificiul va dispune de tribune, vestiare, cabinete medicale, spații administrative, locuri de parcare și spații de relaxare amenajate în așa fel încât părinții, care își înscriu copiii la activități sportive, să îi poată urmări la antrenamente.

Stadiul actual al lucrărilor:

Cum va arăta patinoarul după finalizarea lucrărilor:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

twelve − eleven =