In ce stadiu se afla lucrarile la noul spital de stomatologie de pe Soseaua Oltenitei?

spital

In luna octombrie 2019, edilul de la sectorul 4 anunta demararea lucrarilor la ceea ce spunea ca va fi cel mai mare Spital de Stomatologie din Romania. Lucrarile au inceput, insa, abia in luna mai 2020 din motive care ne scapa. Asta este mai putin important, pentru ca primarul a revenit, astazi, cu un noi informatii pe aceasta tema, si anume in ce stadiu sunt lucrarile la noul spital.

Ei bine, surprinzator este ca pe santier chiar s-a muncit destul de serios, iar imaginile postare de edil pe Facebook vorbesc de la sine:

Lucrarile la noul Centru Medical Multifunctional vor dura 12 luni (deci termenul de finalizare a lucrarilor este luna mai 2021), iar valoarea totala a investitiei este de 41 de milioane de lei (din care 25 de milioane – fara TVA – constructia spitalului + 16 milioane lei – dotarile, echipamentele si mobilierul).

Suma pentru constructia spitalului provine, potrivit aceleiasi surse, de la Compania Nationala de Investitii.

De precizat este ca dotarea noii unitati medicale va reveni Primariei Sectorului 4 si va face obiectul unui credit ce va fi disponibil incepand cu anul 2021 de la Banca Europeana de Investitii.

Spitalul este construit in parteneriat cu Universitatea de Medicina si Farmacie “Carol Davila” pe Soseaua Oltenitei nr. 9,  pe o suprafata de 4.954 de mp, si va avea doua etaje. Potrivit informatiilor pe care le avem pana acum, parterul si etajele superioare vor cuprinde cabinete medicale, sali de asteptare, spatii pentru prezentari si sedinte, farmacie, grupuri sanitare si zone administrative.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

twenty − 20 =