INFORMAȚII UTILE: STB a lansat aplicația YouthTB, prin care elevii pot obține online abonamentul gratuit de transport

YouthTB

Societatea de Transport București (STB SA) a anunțat lansarea aplicației mobile YouthTB, dedicată elevilor care frecventează unitățile de învățământ acreditate din Municipiul București sau Județul Ilfov, pentru obținerea online a abonamentului gratuit de transport.

Noua aplicație YouthTB permite obținerea abonamentelor metropolitane valabile în perioada anului școlar, pe toate liniile de transport public de suprafață din Regiunea București – Ilfov, indiferent de operatorul de transport, conform legislației în vigoare. Pentru a putea beneficia de abonament gratuit, utilizatorul trebuie să aibă statutul de elev înscris la o unitate de învățământ acreditată din Municipiul București sau Județul Ilfov.

Confirmarea statutului de elev se face automat prin intermediul aplicației YouthTB, pe baza CNP-ului completat la înregistrarea contului.

STB S.A. precizează că respectă drepturile conferite de Regulamentul U.E. nr. 679/2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal privind libera circulație a acestor date.

Aplicația mobilă YouthTB este disponibilă în:

https://apps.apple.com/ro/app/youth-tb/id1642922884?l=ro

https://play.google.com/store/apps/details?id=ro.stbsa.ticketing

”Pe lângă eliminarea procedurii birocratice de până acum, prin care elevii puteau să își procure titlul de transport, se reduce și aglomerația ce se crea în fiecare an la centrele de vânzare odată cu începerea școlii.”, se precizează într-un comunicat al STB.

SURSĂ

Leave a Reply

Your email address will not be published.

two + 11 =