STB vrea sa creasca pretul calatoriilor la 2,5 lei pe titlu!

calatorie

Societatea de Transport Bucuresti (STB) a solicitat cresterea tarifului de calatorie la 2,5 lei, in conditiile in care actualul tarif – 1,3 lei – nu a mai fost modificat de 11 ani, a declarat, intr-un interviu acordat AGERPRES, directorul general al STB, Andrei Creci.

“Noi (STB – n.r.) am solicitat deja si sper sa se majoreze anul acesta, pentru ca de 11 ani suntem la acelasi tarif de 1,3 lei. E rusinos ca in alte orase din tara, nu in Cluj sau in Oradea, ci in Craiova, este 2,5 lei. Daca se va majora la 2,5 lei titlul de calatorie, cat cred eu ca se va face si sper ca se va face, veniturile noastre lunare cresc cu 6-7 milioane de lei.” A afirmat Andrei Creci.

“Exista si posibilitatea transportului gratuit total, dar parerea mea este ca efortul Primariei ar creste nejustificat si, paradoxal, s-ar constata si o scadere a calitatii serviciului. Sunt orase in Europa, cum e Talin din Estonia, unde transportul public este gratuit. Pe de alta parte, Londra are 27 de operatori publici si privati, iar societatea de transport din Paris a castigat unele rute la Londra”, potrivit directorului STB.

CITITI IN CONTINUARE PE ACEST SUBIECT PE AGERPRES

V-AR PUTEA INTERESA SI: Se actualizeaza aplicatia InfoSTB cu reteaua de metrou si plata prin SMS

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

seventeen − 3 =