Surse Sectorul 4 LIVE: Piedone are mari sanse sa castige alegerile din Sectorul 5!

Piedone

Informatiile pe care vi le vom prezenta in continuare nu sunt certe, asta ca sa fie clar de la inceput, insa sursele noastre, apropiate situatiei, sustin ca fostul primar al Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, actualmente candidat pentru fotoliul de primar in Sectorul 5, are sanse foarte mari sa si castige.

Informatiile nu fac parte din categoria previziunile Mamei Omida si nici nu se baseaza pe beneficiile “testate”, la case mai mari decat a lui Piedone, ale flacarii violet, ci pe anumite studii si sondaje facute de specialisti. Deci, vorbim despre sondaje nu despre ghicitori. Din pacate, sondajele sunt “interne”, asa ca probabil ca nu vom vedea ceva publicat oficial prea curand. Dar…

…daca datele pe care le-am aflat noi (si pe care, intr-adevar, nu le putem verifica in acest moment) se confirma totusi, atunci Cristian Popescu Piedone, candidatul PPU-SL, se afla la doar vreo doua – trei procente in spatele contracandidatului sau. Cu alte cuvinte, Piedone ii cam sufla in ceafa lui Daniel Florea.

Iar campania electorala abia a inceput.

Cristian Popescu Piedone este, dupa cum bine stiti deja, un personaj politic in adevaratul sens al cuvantului, unul apreciat de multi, dar si hulit, si chiar urat, dupa tragedia din Colectiv, poate de si mai multi.

Desigur, pentru ca Piedone sa castige, va avea nevoie de voturi, si nu de putine, iar daca pana in 27 septembrie nu mai apar noutati legate de dosarele fostului primar de la sectorul 4, acesta are sanse reale sa se impuna la vot, doar si pentru ca isi face campania la nivelul ierbii, cum se spune, din usa in usa, si ca, dincolo de momentul Colectiv, personajul nostru si-a capatat multa popularitate prin comportamentul simplu si comunicarea lejera si eficienta din cel mai recent mandat.

Basca, daca promite ca amenajeaza si cateva gratare prin parcurile sectorului 5, lucrurile sunt clare, ca sa facem si o gluma.

De cealalta parte, Daniel Florea, in prezent PSD-ist, parca s-a ferit, pe mai tot parcursul mandatului sau in sectorul 5, sa iasa in public. Este mai mult retras decat “popular”. Pe scurt, vorbim cam despre opusul lui Piedone. Nu o sa insiram aici ce a facut sau ce nu a facut in sectorul 5 din 2016 si pana acum, nu este treaba noastra, dar stim sigur ca romanii (ne referim in special la cei care merg si la vot!) pun stampila pe al mai simpatic, mai din topor, mai din popor.

Ramane sa vedem daca sursele noastre vor avea sau nu dreptate, in mai putin de o luna si jumatate.

1 Comment

 1. Dan

  august 17, 2020 at 12:28 pm

  Ne meritam soarta. Daca Piedone are inca sanse sa castige dupa ce s-a intamplat in sectorul 4… No comment.
  Ma intreb doar cum poate sa castige un om care nu a facut mai nimic in sectorul 4, care este corupt si din vina caruia au murit oameni nevinovati…
  Pana nu ne desteptam un pic, pana nu schimbam toata clasa politica, nu avem sanse sa evoluam ca si tara. O sa ne tot lovim de categoria Viorica Vasilica in politica. Si vom trai dupa cat de scoliti sunt alesii nostri.
  Cam atat am avut de spus…

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

18 − eleven =