Pe 30 noiembrie se deschide Targul de Craciun Bucuresti 2018

Craciun Bucuresti

Primaria Capitalei anunta ca in acest an Targul de Craciun Bucuresti 2018 se va desfasura intre 30 noiembrie si 26 decembrie.

Evenimentul Targul de Craciun Bucuresti 2018 va avea loc, ca si anul trecut, in Piata Constitutiei, zilnic, in intervalul orar 10:00 – 22:00.

” Vizitatorii se pot bucura de concerte și spectacole, de un târg tradițional format din peste 100 de căsuțe decorate, precum și de o zonă gastronomică unde pot degusta preparate românești autentice.

Casa magică a lui Moș Crăciun este destinația favorită a copiilor, fiind un loc de poveste unde Moșul și elfii săi îi așteaptă pe cei mici să-și exprime dorințele pentru cadourile de Crăciun. Atracțiile includ un carusel pentru copii, un patinoar în aer liber pentru întreaga familie, o iesle și un minunat brad de Crăciun, înalt de 30 de metri.”, potrivit anuntului publicat pe pagina de internet a eveimentului.

Accesul publicului la evenimentul Targul de Craciun Bucuresti 2018 este liber.

Potrivit Digi24.ro, evenimentul organizat in acest an de Primaria Capitalei, prin creart (Centrul de Creatie, Arta si Traditie al Municipiului Bucuresti), va costa 1,5 milioane de lei.

CITESTE SI DESPRE EDITIA DIN 2017 A TARGULUI DE CRACIUN BUCURESTI

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

3 + fifteen =